(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DETAYLARI YEŞİL AÇIKLADI

1 Mayıs Uluslararası Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nün Zonguldak’ta da “coşkuyla” kutlanacağı bildirildi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Mayıs kutlamaları kapsamında GMİS Genel Merkezinde sendikalar, meslek örgütleri ve siyasi partilerin temsilcilerinin de katılımıyla toplantı düzenlendi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil’in açılış konuşması ardından konuşan TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı Zonguldak halkını Madenci Anıtı’nda kutlanacak 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’ne davet etti. 

İŞTE PROGRAM DETAYLARI

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ise konuşmasında, İstasyon Caddesinden başlacak olan 1 Mayıs kutlamalarının detaylarını açıklayarak şunları kaydetti:

“Emek ve Demokrasi Platformu olarak tüm önlemlerimizi ve hazırlıklarımızı tamamladık. 1 Mayısımızı hep beraber büyük bir coşku ile kutlayacağız. Tertip komitesi olarak kararlarımızı aldık. 1 Mayıs kutlamaları; saat 11:00’da İstasyon Caddesi güzergahında toplanılarak başlayacak. Saat 12:00 itibariyle Zonguldak miting alanına Ayyıldız Kavşağı üzerinden hareket edeceğiz. 12:30’da miting alanı olan Madenci Anıtı’nda olacağız. 13:00 gibi Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile programımız devam edecek. Konuşmacılarımız konuşmalarını gerçekleştirecek.
Programımız sonunda da yerel sanatçılarımızın müzik grubu ‘desandre’ sahne alacak. 1 Mayısımızı coşkulu bir şekilde hep beraber kutlayacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde herkesi miting meydanına bekliyoruz. Çünkü 1 Mayıs bizler için özeldir. Buralar sesimizi yükseltebileceğimiz alanlar. Emek ve dayanışma platformu olarak hep beraber sesimizi yükselteceğiz.”




Bu sayfayı yazdır

25.04.2024 09:33:10

Bu haber 292 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.215.136

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
528 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2032 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri