(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ANIT’A ÇELENK KOYDULAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Polis Haftası kutlamaları kapsamında tören düzenlendi.

İlçe Merkezindeki Atatürk Anıtı Alanında düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, 2 polis memuru eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunduğu sırada polisler tarafından göndere 3 Türk Bayrağı çekildi.

Ünlü, törende yaptığı konuşmada, bu yıl Polis Teşkilatı’nın 179b yılını kutladıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“179 yıllık geçmişe sahip emniyet teşkilatımız; birikim ve tecrübesiyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla devam ettirmektedir. İlçemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında uyuşturucu ile mücadele, genel asayişin ve trafik düzeninin sağlanması, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, suçu önleyici tedbirlerin alınması için gerekli adımları tereddütsüz ve tavizsiz bir şekilde atacak, milletimizin desteği, sevgisi, güveni, her birinizin fedakârlığı, azmi ve gayretiyle yolumuza devam edeceğiz.
Bu vesileyle; her türlü koşulda büyük zorluklara katlanarak omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde görev yaptığımız tüm teşkilat mensuplarımızın aileleri ile birlikte, Türk
Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönemini kutlar, görevleri başında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.
Konuşmama Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Sözleri ile son veriyorum; Herkesin polisi kendi vicdanıdır fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.”

Törene; İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Ali Akça, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Günay, TESKOMB 33. Bölge ve Karadeniz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Kaymakamlık Daire Müdürleri, Erdemir vakfı ve Erdemir Emeklileri sosyal Yardımlaşma Derneği (EVEDER) Başkanı Aziz Boy, bazı dernek başkanları, ivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri ile polis teşkilatı mensupları katıldı.

KALFA KUTLADI

Diğer yandan, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfal, Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Kalfa, sosyal hesabında yer verdiği mesajında şunları kaydetti:

“Türk Polis Teşkilatı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan, fedakar ve cesur bireylerden oluşan bir kurumdur. Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşlarından biri olarak kabul edilir. Vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma, asayişi sağlama ve suçları önleme gibi hayati görevleri üstlenmiştir. Bu kutlu gün, aynı zamanda polis teşkilatımızın daha güçlü ve etkin bir şekilde hizmet vermesi için yenilenme ve gelişme azmini de pekiştirmektedir. Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Görevi başında hayatını kaybeden polis şehitlerimizi rahmetle anıyor, görevi başında olan tüm polis memurlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

8.04.2024 13:36:39

Bu haber 290 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.570

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri