(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İFTARLAR BAŞLADI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikası’nın fabrika çalışanlarına yönelik iftarlarına başlandığı bildirildi.

Gülüç Beldesindeki büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’nda gerçekleştirilen iftar öncesi, İmam-Hatip Nurcahit Candan yönetimindeki grup ilahiler seslendirdi.

Okunan Akyam Namazı ile birlikte katılanlar oruçlarını açtılar.

Sendikanın sosyal hesaplarındaki paylaşımlarında ise şunlar kaydedildi:

“Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ve Erdemir’in birlikte düzenlediği iftar yemeklerinin ilkine, Şube Başkanımız Sayın Altan Kalfa, Yönetim Kurulumuz, Baş Temsilcimiz ve Ünite Temsilcilerimizle birlikte katılarak Genel Başkanımız Sayın Uysal Altundağ ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Ziya Odabaş’ın selamlarını ilettik.
Büyük Anadolu Ereğli Otelimizde düzenlenen iftar programında bizlerle birlikte olan; Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Atilla Yelboğa, Endüstri İlişkiler Müdürü Sayın M. Kerem Çelebi, Erdemir çalışanları ve Üyelerimize teşekkür ederiz.
Erdemir ve sendikamızın birlikte düzenlediği bu iftar programı, sadece geleneksel bir buluşma değil, aynı zamanda bir dayanışma ruhu ve topluluk bilincinin güçlü bir göstergesi olduğu gibi, Ereğli'nin sadece sanayi gücüyle değil, aynı zamanda insanıyla, kültürüyle ve toplumsal değerleriyle de ne kadar zengin olduğunun kanıtıdır.”




Bu sayfayı yazdır

19.03.2024 18:36:24

Bu haber 897 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.03.2024 18:49:50
Ustabaşı diyor ki;

Sayın erdemir ik direktörü,ayrım yaparak sözleşmeli personel yapmadığınız formenlerle ne zaman bir araya gelipte sizleri şu nedenle sözleşmeli personel yapmadık diye açıklama yapacaksınız.Bu insanların hiç mi değeri yok.




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 76.155.551

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
377 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1694 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri