(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BURAM BURAM ÇANAKKALE

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı, ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde de tören ve etkinliklerle kutlandı, Şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı alanında düzenlenen törende, Atatürk Anıtı’na çelenkler konuldu; Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Öztürk’ün günün anlam ve önemine ilişkin konuşması sonrası tamamlanan törenin ardından, İnönü Parkı girişindeki Şehitler Abidesine protokol üyeleri tarafından karanfiller bırakıldı.

HÜSEYİN TATOĞLU KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM ETTİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri Anma etkinlikleri, Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Alemdar Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program kapsamında okul Müdürü Bahriye Paşmakçıoğlu da günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaptı.

ÖĞRETMEN ÇALAP’IN EKİBİ HAYRAN BIRAKTI

Karadeniz Ereğli Bölge Komutanlığı’nca görevli askerin ‘Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi” konulu sunum gerçekleştirdiği programda, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği tarafından da videolu sunum yapıldı.

Programın finalini ise organizasyonu üstlenen Alemdar Anadolu lisesi Müzik Öğretmeni Funda Çalap yönetiminde sahne alan öğrencilerin gösterileri ile noktalandı.

Okulun 12. Sınıf öğrencisi Tugay Dolunay’ın gitar, 11. Sınıf öğrencisi Serhan Arda Sancaktar Bağlama, 12. Sınıf öğrencisi Yiğit Kameray Piyano ve 12. Sınıf öğrencisi Adem Erdoğmuş’un davul ile oluşturulan grubun Çanakkale türküleri çalması eşliğinde, öğrenciler tarafından ‘Dönmeyi Düşünmediler’ isimli tiyatral gösteri sunuldu

Okulun 12. Sınıf Öğrencisi Mehmet Emin Başar’ın “Çalsın Davullar” isimli türküyü seslendirdiği programda, Müzik Öğretmeni Funda Çalap’ın söylediği “Derdimin Ortağı Sinem Bülbülüm” isimli uzun hava (Bozlak) salondakiler tarafından uzun süre alkış aldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programına; Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çetin, İlçe Milli eğitim Müdürü Harun Akgül, Gaziler, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, ilçedeki siyasi parti, sivil toplum kuruluş başkanları, okul müdürleri ile sivil ve askeri erkan katıldı.




Bu sayfayı yazdır

18.03.2024 14:45:40

Bu haber 606 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.153.588

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
375 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
580 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1693 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri