(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞARILAR DİLEDİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,’in Ereğli Kömür Havzası Amelebirliği Biriktirme ve Yardımlaşma Sandığı (Amelebirliği) Başkanlığına atanan Veli Köktürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada,

Amelebirliği Başkanı Köktürk’ün,  ZBEÜ Rektörü Özölçer’i makamında ağırladığı belirtildi.

Köktürk’ün ziyaretten memnuniyet duyarak teşekkür etitği Rektör Özölçer de, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti, başarılar diledi..

TIP BAYRAMINI KUTADI

Diğer yandan ZBEÜ Rektörü Prof. Dr, İsmail Hakkı Öözleçr, Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında ise şunları kaydetti:

“İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, her türlü zorluğa karşın terinin son damlasına kadar çalışan tabiri caizse kara gün dostu sağlık çalışanları; kendini tüm olumsuz koşullara karşı en güçlü şekilde hazırlayan, mesleğe adım attığı andan itibaren sosyal, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip ederek elde ettiği tüm kazanımlarını mekân ve zaman ayırmaksızın fedakârca gösteren kahraman meslek erbaplarıdır. ‘Kim bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur’ kelâmının inancı içinde vazifelerini ifa eden hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın, daha birkaç sene önce tüm dünyayı sarsan pandeminin her anında canları pahasına mücadele ettiklerine şahit olduk.

Batı Karadeniz’in sağlık üssü olarak adından söz ettiren, Üniversite Hastanemiz ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimiz aracılığıyla sadece şehrimize değil tüm dünyaya önemli sağlık hizmetleri de sunmanın kararlılığı içindeyiz. Üniversitemiz mensubu bilim insanlarının mesleğin eğitiminden icrasına kadar her aşamasında bilgiyi, ahlakı, deneyimi ve vatanperverliği kendine ilke edinip, geleceğin umudu hekimleri ve sağlık çalışanlarını yetiştirirken tıp bilimine yaptıkları kayda değer katkıları ile de gurur duyuyor ve iftihar ediyoruz.

Bu ifadelerle öncelikle kutsal mesleklerini yerine getirirken şehit düşen sağlık çalışanlarımız olmak üzere, içtiği andın ilkelerine sadık kalarak bir ömür insanlığa hizmet etmeyi vazife bilip ahirete göç eden sağlık çalışanlarını minnetle yâd ediyorum. Evrensel insan hakları uyarınca kişinin sağlık hakkını dil, din, ırk ve cinsiyet gözetmeksizin kesintisiz sürdürmesine vesile olan; gece gündüz demeden çalışarak nice canlara derman olup Aziz Vatanımıza ve insanlığa hizmet eden başta Üniversitemizin Tıp camiası olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."




Bu sayfayı yazdır

16.03.2024 04:52:52

Bu haber 240 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.157.000

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
379 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
582 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1698 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri