(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ENGELSİZ BAYRAK’TA İLK 5’TE…

(Haber: Fikri Kapan) – Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin (ZBEÜ), “Engelsiz Kampüs” sıralamasında Türkiye’de İlk 5 üniversite arasında yer aldığı bildirildi.

ZBEÜ Basın yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Engelsiz Üniversite Ödülleri” kapsamında 10 biriminin Eğitimde ve Mekânda Erişilebilir olması dolayısıyla ödül almaya hak kazandığı belirtildi.

ZBEÜ’nün, engelsiz bayrak alan Türkiye Üniversiteleri arasında 11 bayrakla 5. sıraya yerleştiği anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından ‘Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Ödül Töreni’ düzenlendi. Törende, Üniversitemizin birimlerinden Devrek Meslek Yüksek Okulu (MYO), Ereğli Eğitim Fakültesi, Zonguldak MYO ‘Eğitimde Erişilebilir (Yeşil Bayrak ), Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi, Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi, Tıp Fakültesi ‘Mekânda Erişilebilir (Turuncu Bayrak), Fen Fakültesi ise hem mekânda hem de eğitimde erişilebilir olması dolayısıyla ödül almaya hak kazandığı açıklandı.Böylece, Üniversitemiz 4 yeşil ve 7 turuncu bayrak sahibi oldu.
11 bayrak ile Türkiye üniversiteleri arasında 5. sıraya yerleşen Üniversitemizin Engelsiz Bayrak Ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,YÖK Başkanı Erol Özvar’ın elinden aldı.”




Bu sayfayı yazdır

6.06.2023 10:52:45

Bu haber 435 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.709

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri