(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEZUNİYET MUTLULUĞU…

(Haber: Fikri kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu ve Anasınıfı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Okul Müdürü Begüm Ercan, törende yaptığı konuşmada, çocuk denildiğinde akla, rengârenk bir gökkuşağı, ışıl ışıl yıldızlar, aydınlık bir gökyüzü, cıvıl cıvıl sesler ile birbirinden muhteşem hayaller geldiğini söyledi.

Bir insanın anavatanını çocukluğu olduğunu hatırlatan Müdür Ercan, şunları kaydetti:

“İnsan; kaç yaşına gelirse gelsin, mazideki en canlı anılar çocukluğa dair olanlardır. En unutulmaz hatıralar, en sahici tebessümler, en büyük kalp kırıklıkları bizi hep çocukluğumuza götürür. İnsan; yetişkin olduğunda bile gider çocukluğuna sarılır, çünkü çocuk demek, umut demektir. Bir çocuğun gözüyle bakabildiğimizde dünyaya; bir oyun bahçesine dönüşür dünya; her renkten çiçeğin, türlü türlü eğlencenin yer aldığı bir bahçe. O bahçede ne ayrım vardır, ne kasvet ne de kötülük. Her yetişkinin, yolunu kaybettiğinde bakması gereken yerdir çocukların gözleri. Bir çocuğun gözleriyle görüp, kalbiyle hissedebildiğimizde, yarınlar aydınlanacaktır.”

Eğitim-öğretim dönemi sonunda emekliye ayrılacak olan öğretmen Tahir Uslucuk’un öğretmenler adına, 4.sınıf öğrencisi Berkin Okur’un da mezun olacak öğrenciler adına konuşma yaptığı etkinlikte; İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, sınıf ve branş öğretmenlerine plaketleri ile çiçeklerini takdim etti.

Okul öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösterilerin sunulduğu programda; mezun öğrencilerin bir sezon taşıdıkları bayrak ve flamalar, önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde 4. Sınıfta okuyacak öğrenci arkadaşlarına teslim edildi.

Ardından mezuniyet belgeleri dağıtılan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu öğrencilerinin “kep fırlatmaları” ile etkinlik sona erdi.

Etkinliği, bazı okul müdürleri, öğrenci velileri ile yakınları izledi.




Bu sayfayı yazdır

5.06.2023 13:47:35

Bu haber 767 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.029.875

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri