(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENEL MERKEZ DÜZEYİNDE ZİYARET

 (Haber: Orhan Akyüz) - Saadet Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, ‘’Bu kamplaşmadan, kin ve nefret dilinden siyasetin uzaklaşmasını diliyorum’’ dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Kaya, beraberinde İl Başkanı Burak Erol’un yanı sıra başkan yardımcıları Abdullah Kırnapçı, Seyfettin Aydemir ve Recep Çengelcik ile Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (ZGC) Derya Akbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Akbıyık, misafirlerine hoş geldiniz diyerek, Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol ve ekibinin seçimlerde üstün performans sergileyerek sahada çalıştıklarını gözlemlediğini, deneyim ve tecrübeleriyle katkı sağladığını, zor dönemden geçen ülkenin de güçlü bir yapıyla temsil edilmesi gerektiğini belirterek, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde başarılı olmalarını, ziyaretten de memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

‘’BU KAMPLAŞMADAN, KİN VE NEFRET DİLİNDEN SİYASETİN UZAKLAŞMASINI DİLİYORUM’’

Genel Başkan Yardımcısı Kaya da yerelsiz evrensel ve yaygın basının olmadığını, gazetecileri temsil eden cemiyetlerin toplumun nabzını ve karakterlerini siyasilere ulaştırarak kamu görevi yapan önemli kuruluşlar olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

‘’Partimizin genel merkezi tarafından ikinci tur seçim çalışmaları için Trabzon, Zonguldak ve Kayseri illerimizde görevlendirildim. Birinci tur seçimlerinde Millet İttifakı’nın başarısı için mücadele ettik, ikinci turda da etmeye devam edeceğiz. Birinci turda seçmenlerin kullandıkları oyların yüzde 51’inin, mevcut iktidarın karşısında olduğunu düşünüyoruz. İktidara muhalif var, bu bir gerçek... Seçimleri ilk turda bitireceğimiz umudunu taşıyorduk, ancak seçmenlerimiz iradelerini ortaya koydular. İkinci turda hedefimize ulaşacağız, umudumuz güçlü.
Şöyle ki dünyada ikinci tura kalan seçimlerde birinci turda ikinci olanlar, ikinci tur seçimde ara farkla birinci olmuşlardır, bunun örnekleri de vardır. Bizler ‘3 K’ diyoruz, yani küskünler, kızgınlar ve kararsız seçmenler olarak. Bu seçmen kesiminden 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde önemli bir sorumluluk yerine getirmelerini bekliyoruz. Parti devleti denilen anlayışla ülke yönetimi karıştırıldı. Bu kamplaşmadan, kin ve nefret dilinden siyasetin uzaklaşmasını diliyorum. İttifak olarak iktidar olmayı hedefliyoruz.’’

“TERÖRLE İLİŞKİLENDİRİLME İFTİRALARINI ASLA KABUL ETMİYORUZ’’

Kaya, şöyle devam etti:

‘’Oslo’da PKK ile masaya oturan biz değiliz, açılım sürecinde devletin hakimlerini, savcılarını çadırlara gönderip yargılama yaptıranlar biz değiliz, çözüm süresince şehirlerin altlarına hendekler kazılıp silahlarla donatılırken devletin valisine, emniyet müdürüne dokunmayın talimatlarını veren biz değiliz, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına gelinen süreçte ‘ne istediler de vermedik’ diyerek durum değerlendirmesi yalanlar biz değiliz.’’

ZGC Başkanı Akbıyık’ın ikramlarda bulunduğu ziyarette başkan yardımcısı Orhan Akyüz, genel sekreter Ercan Demir, Yeni Hürses Gazetesi ve Bizim Zonguldak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Şen de yer aldı.




Bu sayfayı yazdır

23.05.2023 17:26:50

Bu haber 331 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.082.028

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
182 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
540 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1459 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri