(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TANYILDIZ UNUTULMAYACAK

Merhum İş İnsanı Turgut Tanyıldız, adı verilen Turgut Tanyıldız Masterler takımı yönetimi ve sporcuları ile birlikte anıldı.

Geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen 11. International Best Of Masters Championship Cup’ta şampiyonluk kupası ile Karadeniz Ereğli’ye dönen Turgut Tanyıldız Masterler ekibine, merhum Tanyıldız’ın oğulları Emrah ile Emre Tanyıldız, Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerindeki Kelebek, DivanEv ve Enza Home mağazalarının bulunduğu iş yerleri önünde kahvaltı ikramında bulundular.

Aynı zamanda Turgut Tanyıldız Masterler Takım Kaptanı eski Karadeniz Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli, burada yaptığı konuşmada, uzun yıllar önce kurdukları veteranlar takımına, vefatı ardından “Turgut Tanyıldız” ismini verdiklerini hatırlatarak, “6. Kez katıldığımız turnuvada 4 kez birincilik iki defada 2.’lik elde ettik. Bu başarılar sizlerin sayesinde. Takımızın başarıları sadece futbolcu arkadaşlarımızla değil Turgut Tanyıldız’ı seven arkadaşlarının destekleri sayesinde geliyor” dedi.

TURGUT TANYILDIZ UNUTULMAYACAK

Takım var oldukça ‘Turgut Tanyıldız’ isminin yaşatılacağını belirten Sesli, konuşmasında şunları kaydetti:

“Türkiye şampiyonasına giderken bizlere destek olan başta Zonguldak milletvekilimiz Opr. Dr. Eylem Ertuğrul olmak üzere iş insanları Cengiz Yılmaz, Kadir Özüçler, (Maçkalı) Yılmaz Güler, Selçuk İnceoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız Ali Yıldırım’da her zaman maddi ve manevi bizim yanımızda, kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler hepimiz 50 yaşını geçmiş insanlarız. Ancak futboldan geldik ve futbolu bırakmıyoruz. Futbolu bırakmadığımız gibi dostlarımızı da unutmuyoruz. Bu takım var olduğu sürece Turgut Tanyıldız kardeşimizin ismini her zaman yaşatacağız. Amacımız dostluk, arkadaşlık ve Turgut Tanyıldız kardeşimizin ismini yaşatmak. İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım, iyi ki birlikte yol yürüyoruz. Kahvaltının düzenlenmesinde emeği geçen Turgut Tanyıldız kardeşimizin çocukları Emrah ve Emre Tanyıldız, gelinleri ve çalışan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Murat Sesli ayrıca, Turnuvanın en iyi teknik adamlarının ise antrenörlüri Murat Üçpinır ile Süleyman Cimşir’in, gol kralının takım oyuncularından Aytaç Demircioğlu’nun, en iyi kalecinin de Erdal Ekim’in seçildiğini sözlerine ekledi.

MEZARI BAŞINDA ANILDI

Takıma destek veren iş insanları Kadir Özüçler, Cengiz Yılmaz, (Maçkalı) Yılmaz Güler, Selçuk İnceoğlu, Eray İlhan, Şahin Elçi, Erdal Şahin ve Adem Çakır ile takım oyuncularının katıldığı kahvaltının ardından şampiyonluk kupası, Belen Yeni Mahalle’de bulunan merhum Turgut Tanyıldız’ın mezarına götürüldü. Kur’an-ı Kerim okunan anmada, Merhum Tanyıldız için dualar edildi.

 




Bu sayfayı yazdır

24.05.2026 12:07:49

Bu haber 164 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 88.462.061

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
TEBRİKLER..!


Devamını oku »

21.04.2026 11:41:35 tarihinde yazıldı
5174 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK''DAN SATIŞ!


Devamını oku »

14.04.2026 10:59:06 tarihinde yazıldı
6371 kez okundu


ACI AMA GERÇEK


Devamını oku »

3.03.2026 12:57:45 tarihinde yazıldı
14393 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

O BİR DEĞERDİ…


Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri