(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YERİN DOLDURULAMAZ!!!

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde, eski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Toyota Göktepe Plaza ve BYD Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, kalabalık cemaatle son yolculuğa uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde iş yerinde rahatsızlanması ardından kaldırıldığı Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde dün (28 Mart) yaşamını yitiren Merhum Atalay Göktepe’nin cenaze namazı Hatip Camisinde kılındı.

Namaz öncesi eşi Günay Göktepe, kızları Büşra Senem, Begüm Selin, uzun süre tabutun başından ayrılmazken, oğlu Bartu Göktepe, kardeşleri Artürk Göktepe, Bülent Göktepe taziyeleri kabul ettiler.

Sağanak yağışa rağmen, kapalı alanın dışına taşan cemaatin bir kısma ise Cami içerisinde kaldı.

İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu, cemaatten ‘helallik’ aldıktan sonra cenaze namazını kıldırdığı Merhum Göktepe, Kestaneci Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

CENAZEYE KİMLER KATILDI?

Merhum Atalay Göktepe’nin cenaze namazına; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bazı belediye başkan yardımcıları, Gülüç Belediye Başkanı Recep Sadık Kara, BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, BYD üst düzey yetkilileri, Toyota Türkiye Operasyonlar Direktörü Caner Yüksel, ülkedeki bazı Toyota Bayi sahip ve yöneticileri, bazı siyasi parti ilçe başkanları, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, İMEAK Kdz. Ereğli Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı Oğuz Ünlüer, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Eski Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü Başkanı Recep Yılmaz, Eski Kdz. Bölge ve Garnizon Komutanı Emekli Tuğamiral Niyazi Uğur, Vergi Dairesi Müdürleri ve Müdür Yardımcıları Derneği'nin (VDM) Genel Başkanı Muharrem Gövçe, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Cemal Delibaş, çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşu başkanı, yöneticileri, ilçe ve bölge iş dünyasından çok sayıda isim, vatandaşlar, sevenleri ve yakınları katıldı.

KAPAN’IN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Bu arada, cenazeye katılan Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan, Göktepe için yayınladığı başsağlığı mesajında, şunları kaydetti:

“Hakimiyet Yayın Grubu Ailesi olarak; yaşamı boyunca her zaman iyi diyaloglar içinde olduğumuz değerli insan Atalay Göktepe’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hemen hemen toplumun her kesimine ‘dokunan’ yapısıyla bilinen Merhum Göktepe, Karadeniz Ereğli ve bölge için kelimenin tam anlamıyla ‘bir Değer’di. İş dünyasındaki ciddiyeti, sosyal yaşamdaki paylaşımı ve hayırsever yapısı ile yeri doldurulamayacak olan sevgili kardeşim Atalay Göktepe’ye bir kez daha Allah’tan Rahmet, acılı ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Diğer yandan, çok sayıda kişi sosyal hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

FOTOĞRAFLAR YÜKLENİYOR....




Bu sayfayı yazdır

29.03.2026 18:09:19

Bu haber 791 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 87.451.700

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ CEVAP, BİRAZ SİTEM!


Devamını oku »

26.03.2026 12:29:55 tarihinde yazıldı
976 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK ÜRETİMİNDE KAN KAYBI SÜRÜYOR


Devamını oku »

18.03.2026 17:56:23 tarihinde yazıldı
2227 kez okundu


ACI AMA GERÇEK


Devamını oku »

3.03.2026 12:57:45 tarihinde yazıldı
5476 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

KİM KİMİ AYARTACAK?!


Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri