(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SPOR YAPARKEN YAŞAMIN IYİTİRDİ

Zonguldak’ta, Türk Kızılay’da görevli personel Eda Kerim Tekin’in yaşamını yitirdiği bildirildi.

Türk Kızılay Zonguldak İl Başkanı Kürşat Yağız. Yazılı duyurusunda, Zonguldak Kan Bağış Merkezinde Flebotomist (*) olarak görev yapan sağlık personeli Tekin’in, geçirdiği rahatsızlık sonucu dün (23 Mart) hayata gözlerini yumduğunu belirtti.

Merhume Tekin’in, bugün (24 Mart) ikindi namazı ardından Kozlu İlçesindeki Aziziye Camisinde kılınacak cenaze namazı sonrası Aşağıçayır  Köyü mezarlığında defnedileceğini kaydetti.

Yağız, Türk Kızılay olarak mesai arkadaşları Eda Kerim Tekin’e Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı dileğinde bulundu.

NASIL OLDU?

Eda Kerim Tekin, Zonguldak Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda spor yaptığı sırada fenalaştı.

Gelen 112 Acil ambulansındaki sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Tekin, kalbi durmuş halde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi TIP Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Burada müdahalede bulunulan Merhume Tekin hayata döndürülemedi.

9 AY ÖNCE ÇOCUĞUNU KAYBETMİŞTİ!

Bartın Özel Aktıp Hastanesi’nde GÖREVLİ Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Yasin Tekin’in eşi, 47 yaşında yaşama veda eden Merhume Eda Kerim Tekin, 9 ay önce de rahatsızlığı bulunan çocuğunu kaybetmişti.

KAMPANYA ERTELENDİ!

Diğer yandan, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Oktay da, Allahtan Rahmet dileyerek ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunduğu Merhume Eda Kerim Tekin’in vefatı nedeniyle Alaplı’daki esnaf odaları ile birlikte 25 Mart Çarşamba düzenlemeyi planladıkları kan bağışı kampanyasının ileri tarihe ertelendiğini duyurdu.

(*)Flebotomist: tanısal testler, kan bağışı veya araştırma amacıyla hastalardan profesyonelce kan örneği alma konusunda uzmanlaşmış sağlık personeli.




Bu sayfayı yazdır

24.03.2026 11:08:26

Bu haber 355 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 87.336.244

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KDZ. EREĞLİBELEDİYESPOR, ERDEMİR STADI, ÖMÜR BOYU BAŞARI ONUR ÖDÜLÜ


Devamını oku »

24.02.2026 09:13:38 tarihinde yazıldı
6055 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK ÜRETİMİNDE KAN KAYBI SÜRÜYOR


Devamını oku »

18.03.2026 17:56:23 tarihinde yazıldı
1157 kez okundu


ACI AMA GERÇEK


Devamını oku »

3.03.2026 12:57:45 tarihinde yazıldı
4483 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

TANITIM BÖYLE OLUR!


Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri