(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞENOL AZMANDA İYİ HABER!

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde, eski Gazeteciler Derneği başkanlarından Şenol Azman’ın entübeden çıkarıldığı öğrenildi.

Ağabeyi TEZKOMB 32 Bölge Esnaf Odaları Birliği ve Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Mehmet Azman’dan alınan bilgiye göre, Şenol Azman, sevk edildiği Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakımında yapılan müdahaleler sonrası kendine geldi.

Mehmet Azman, Karadeniz Ereğli’deki Özel Anadolu Hastanesinden BEÜN Tıp Fakültesi Hastanesine dün gece saatlerinde sevki yapılan kardeşinin, gece boyunca yoğun bakımda kontrol altında tutulduğunu hatırlatarak, “ Kardeşim bugün sabah saatlerinde kendine geldi. Şu anda halen yoğun bakımda” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Şenol Azman, geçtiğimiz günlerde dengesini kaybederek düşmesi sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanede yapılan tetkiklerinden belinde fıtık patlaması olduğu belirlenen Azman, doktoru tarafından ‘lokal Anestezi’ uygulaması ile ameliyata alınmıştı. Operasyon sırasında heyecanlandığı, bu gerekçe ile de tansiyonunun düştüğü öğrenilen Şenol Azman, hastane yoğun bakımına kaldırılarak entübe edilmişti.

Sevk edilebilmesi için çeşitli üniversite hastaneleri ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamamış; durumu öğrenilmesi sonrası Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un görüşmeleri sonrasında ise BEUN Tıp Fakültesi Hastanesine sevki sağlanmıştı.

Bu arada, Ankara’da bulunan CHP Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul’un da Şenol Azman’ın yakınlarını arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi.




Bu sayfayı yazdır

11.02.2026 13:20:22

Bu haber 2004 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
13.02.2026 14:47:38
Nasip'çi diyor ki;

Sağlık sistemimi kötü olan yeri yok diye vermeyen insanlarmı kötü yoğun bakımda olan yeri yer yok diye hastaya vermiyorlar milletvekiki arayınca veriyorlar.
12.02.2026 10:57:55
Hüseyin Çetin diyor ki;

Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah kardeşim



Şu anda 29 kişi online
Toplam ziyaret : 90.028.098

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi




(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE KONUŞTULAR DERSİNİZ?!.







Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ / YENİ PARTİ’YE YENİ ADAY


Devamını oku »

29.09.2026 10:33:43 tarihinde yazıldı
3929 kez okundu

Yavuz SESLİ { EKONOMİDE SESLİ PİYASALAR }
ALTIN NEDEN BU KADAR HAREKETLİ?


Devamını oku »

24.08.2026 09:00:03 tarihinde yazıldı
7861 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK’DA KÖMÜR KAYBI YARIM MİLYON TONU AŞTI!


Devamını oku »

17.08.2026 13:33:04 tarihinde yazıldı
8329 kez okundu

YUTMA GÜÇLÜĞÜ SORUNUNA ENDOSKOPİK ÇÖZÜM


Devamını oku »

17.09.2026 10:55:32 tarihinde yazıldı
4719 kez okundu



Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri