(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KURULUŞU KUTLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, partisinin kuruluş 24. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bozkurt, AK Parti’nin, 14 Ağustos 2001’de Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan tarafından temellerinin atıldığını hatırlattığı mesajında şunları kaydetti:

“AK Parti, Türk demokrasi tarihinde yeni bir dönemin kapılarını aralamış, siyasi hayata millet iradesine saygı, siyasi ahlak ve parti içi demokrasi anlayışıyla önemli değerler kazandırmıştır. ‘Millete efendisi olmaya değil, hizmetkâr olmaya’ inancıyla yola çıkan partimiz, kurulduğu günden bu yana ülkemizi yeni Türkiye vizyonuyla aydınlığa taşımış, gücünü daima aziz milletimizin desteğinden almıştır. İlk günkü heyecan ve kararlılıkla, ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ anlayışıyla yorulmadan milletimize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Bu anlamlı yıl dönümü, AK Parti’nin siyasi serüveninde kat ettiği yolu, hayata geçirdiği projeleri ve milletimize sunduğu hizmetleri bir kez daha hatırlama vesilesidir. Ülke yönetiminde üstlendiğimiz sorumlulukla, ekonomik kalkınma, sosyal adalet, eğitim ve sağlık başta olmak üzere pek çok alanda köklü reformlara imza attık. Her zaman vatandaşlarımızın refahını, huzurunu ve güvenini önceleyen bir anlayışla çalıştık.
Bu vesileyle, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, AK kadrolarımızın gayreti ve milletimizin desteğiyle ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan tüm dava arkadaşlarımı selamlıyor, ebediyete irtihal etmiş tüm teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Partimizin 24. kuruluş yıl dönümünün, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; birlik, beraberlik ve hizmet yolculuğumuzun daim olmasını diliyorum.”




Bu sayfayı yazdır

14.08.2025 10:06:15

Bu haber 785 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 85.464.138

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BUNLARI POSBIYIK’A KİM YAPTIRIYOR!


Devamını oku »

20.11.2025 09:22:46 tarihinde yazıldı
1176 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
O KADRODAKİ BOŞLUK DOLDURULDU


Devamını oku »

15.11.2025 15:22:56 tarihinde yazıldı
319 kez okundu




(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

HEY GİDİ GÜNLER..!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri