(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MAHALLEYE BÖYLE GİRDİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Yılmaz Ailesi çocukları Hamza Taha’ya kız istemek üzere geldikleri mahalleye böyle giriş yaptılar.

Kışla Sanayi Sitesindeki Yılmaz Oto Yedek Parça ve Servis Hizmetleri iş yeri sahibi Hamza Taha Yılmaz, bir süre önce tanıştığı ve evlilik kararı verdiği Kapan Ailesinin kızı Vildan Kapan'ı istemek üzere; baba Mustafa Yılmaz (Laz Mustafa) ve Anne Nermin Yılmaz ile birlikte, beraberinde Saral, Likoğlu, Nuhoğlu, Göben, Yağmuroğlu ve Çataklar ailelerinden yakınların bulunduğu kalabalık grupla, Hüseyin ile Halime Kapan’ın evlerinin bulunduğu İlçenin Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokağa, renkli meşaleler, araçların korna sesleri eşliğinde giriş yaptılar.

Misafirlerini bekleyen Kapan ailesinin evinin önüne gelindiğinde motosikletli gencin ‘lastik yakma’ gösterisi yaptığı grup, daha sonra kız isteme merasiminin yapılacağı alana geçti.

Burada; Uzun yıllardır Amerika’da yaşayan ve kısa süreli izinli olarak Türkiye’ye gelen Murat Şentürk ile baba Yılmaz’ın, Vildan’ı istedikleri baba Kapan, bir süre bekledikten sonra esprili bir şekilde “Verdim gitti” söylemi, davetlilerden büyük alkış aldı.

Aynı zamanda müstakbel çift Vildan ile Hamza Taha’nın nişanının da gerçekleştirildiği törende gelinin dedesi İzzet Harkın yüzükleri taktı.

Bu arada Yusuf, Emre, Yıldıray ekibinin çaldıkları müzik eşliğinde çift ilk danslarını yaparken, davetlilere ise yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

27.05.2025 13:21:00

Bu haber 898 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 84.097.252

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
MECLİS; BASIN, İPTAL!


Devamını oku »

19.09.2025 11:39:09 tarihinde yazıldı
104 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
ZONGULDAK’TA “DENİZ SOLUCANI” PROJESİNE ODAKLANILABİLİR…


Devamını oku »

19.09.2025 11:43:12 tarihinde yazıldı
57 kez okundu



OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
3644 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

BİZ HEP BÖYLEYİZ…




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri