(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GELECEĞİM DEMİŞTİ; GELDİ!

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Neşe Seçil, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ereğli FM’e özel ziyaret gerçekleştirdi.

Müzik dünyasında kariyerine "Senin Ardında" adlı ilk teklisiyle adım atan ve sözleri kendisine ait "Sorarlarsa ve Aşkından ölsem" isimli şarkılarını Ferhat Göçer ile birlikte seslendirerek geniş kitlelere ulaşan Neşe Seçil’i, Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin, Ereğli FM Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar ile Ereğli FM Müzik Direktörü Engin Tekin karşıladı.

Neşe Seçil’e yaratıcı projeleri ve sahne sanatlarına olan katkısıyla tanınan Yönetmen Işık Sam Saylav’ın eşlik ettiği ziyarette; Hakimiyet Yayın Grubu Sahibi Fikri Kapan ile Kapan ajans Sorumlu Müdürü muhabir Sibel Kapan da yer aldı.

Ereğli FM’de bir süre sohbet eden, müzik dünyasındaki gelişmelerden bahsedilen ziyarette, Tekin ile Zobar da, Ereğli FM hakkında konuklara bilgiler aktardı.

FALIM PİDE BURSA PARK İSKENDER’DE AĞIRLADILAR

Radyo binasındaki ziyaretin ardından Ereğli FM ekibi misafirlerini Falım Pide Bursa Park İskender’deki akşam yemeğinde ağırladı.

Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin, ziyaretleri nedeniyle Seçil ve Saylav’a teşekkür ederken, “Neşe Seçil birbirinden güzel şarkılarıyla önce gönlümüze sonra da güzel kalbi ile ruhumuza dokundu. Gönülden gönüle kurduğumuz bağ, müziğin birleştirici gücü ile dostluğa dönüştü. Kendisini Ereğli’de ağırlamaktan dolayı mutluyuz.” dedi.

Neşe Seçil’de ziyaretteki konuşmasında “Ereğli FM’le ilk bağı telefonla kurduk ve ilk programdan itibaren kendimi evimde gibi hissettim, sözüm vardı, çok gelmek istiyordum ve bugün kavuştuk. Burada sizlerle olduğum için çok mutluyum. Ereğli FM yönetimine ve başarılı ekibe teşekkür ediyorum. Bende sizi İstabul’a sahneme davet ediyorum” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE DÜET YAPTILAR

Birlikte yenilen yemeğin ardından Falım Pide Bursa Park İskender’deki Şömine başına geçen Neşe Seçil burada sohbetini sürdürdüğü Arzu Tekin ile birlikte, kendisine ait olan Ferhat Göçer’in Azerbaycanlı sanatçı Arzuxanim ile birlikte söylediği “Yüzleşme” adlı  eseri düet yaparak seslendirdiler

Ereğli FM ve Hakimiyet ekibinin konuklarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirmelerinin ardından Neşe Seçil ile Işık Sam Saylav, İstanbul’a hareket etmek üzere ilçeden ayrıldılar




Bu sayfayı yazdır

21.05.2025 13:11:03

Bu haber 488 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 54 kişi online
Toplam ziyaret : 82.070.014

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
TRAFİK VE ÇEVRE YOLU...


Devamını oku »

8.05.2025 10:21:51 tarihinde yazıldı
331 kez okundu


MENİSKÜS HASTALIĞI


Devamını oku »

19.05.2025 13:51:35 tarihinde yazıldı
268 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SEVİNİN ÇOCUKLAR!


Devamını oku »

29.04.2025 15:37:34 tarihinde yazıldı
802 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

TANIYABİLDİNİZ Mİ?




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri