(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

O DOKTOR HAK EDİYOR!

(Haber: Orhak Akyüz)-Zonguldak’ın tanınmış köklü iş insanı Mehmet Apaydın ile esnaf Deniz Kavraz, kendilerini lazer teknolojisiyle varislerinden kurtarmasının yanı sıra sağlık çalışanlarına yönelik şiddete tepki göstermek amacıyla doktorları Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi  (BEUN) Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Arslantürk’e masa üstü çiçek takdim ettiler.

 APAYDIN VE KAVRAZ’DAN DOKTORLARINA ANLAMLI ÇİÇEK!

 Hakimiyet Yayın Grubu Bölge Sorumlusu Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre,

Eski AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelikleri ve belediye meclis üyeliğinde bulunan Mehmet Apaydın ile şehir merkezindeki Zonguldak Belediye Bulvarı’nda (halk dilinde genellikle Acılık Caddesi diye biliniyor) faaliyette bulunan Kale Yapı Reklam iş yerinin sahibi Kavraz, gerçekleştirilen başarılı ameliyatla bacaklarındaki varislere veda etmelerini sağlamasının yanı sıra sağlık çalışanlarına yönelik şiddete tepki göstermek amacıyla da doktorları BEUN Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Arslantürk’ü hastanedeki polikliniğinde ziyaret etti, teşekkürlerini dile getirdi.

 “LAZER TEKNOLOJİSİ KULLANILARAK KAPALI YÖNTEM GERÇEKLEŞTİRİLEN VARİS AMELİYATI SONRASI İYİLEŞME DÖNEMİ DAHA KISADIR, YARA İZİ OLMAMASI GİBİ AVANTAJLAR DA SAĞLAMAKTADIR”

 Batı Karadeniz Bölgesi’nin “Sağlık Üssü” mottosuyla yola çıkarak dünyaya açılan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk ili olmasının yanı sıra emeğin başkenti kömür kent olarak da bilinen Zonguldak’taki göz bebeğimiz BEUN’un Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Arslantürk, hastanelerinde ileri teknolojide ameliyatsız modern Silgi Lazer tedavi yöntemiyle varis ve kılcal damar tedavilerinin yanı sıra ameliyatlarının da yapıldığına dikkati çekerek, “Bacaklarından varis ameliyatlarını yaptığımız hastalarımızın sağlıkları gayet iyi. Bu arada lazer teknolojisi kullanılarak kapalı yöntem gerçekleştirilen varis ameliyatı sonrası iyileşme dönemi daha kısadır ve yara izi olmaması gibi avantajlar sağlamaktadır. Hastalarımıza tekraren geçmiş olsun diliyorum, ayrıca çiçek takdim ederek incelik göstermelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 “İLERİ TEKNOLOJİDE MODERN SİLGİ LAZER (VARİS) TEDAVİ İMKANININ ZONGULDAK’IMIZA KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEĞİ OLAN ÜNİVERSİTEMİZİN KIYMETLİ REKTÖRÜ SAYIN PROF. DR. İSMAİL HAKKI ÖZÖLÇER BEYE KALBEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 Bölgede sadece kendi üniversitelerinin hastanesinde ileri teknolojide modern Silgi Lazer (varis) tedavisinin gerçekleştirildiğine dikkati çeken Arslantürk, şunları kaydetti:

“Varis tedavisine yönelik benzersiz teknolojiyle Zonguldak’ımızda hizmet veriyoruz. Bu imkanın üniversitemiz hastanesine kazandırılmasında büyük emeği olan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer beye kalben teşekkür ediyorum. Bu tedavi yöntemiyle doktor ve hasta eş zamanlı canlı olarak ekranda tedaviyi izleyip, damarların silindiğini gözlemlemektedir. Keskin hedefleme, patentli atım teknolojisi, doz kontrolü ve soğutma sistemi sayesinde çevre dokulara zarar vermeden, damar patlamadan, damarın imhası sağlanıyor. İşlem sonrası da yanıklar ve istenmeyen izler oluşmuyor.

Silgi lazerin prensibi, lazerin termal etkisine dayanmaktadır, iğne ile girilemeyecek kadar küçük kılcal damarları olan hastalarda tam estetik düzelmeyi sağlamak için kullanılan termal lazer teknolojisidir, kamera  teknolojisi sayesinde en küçük kılcal damarları dahi görerek yok eder.”

 APAYDIN VE KAVRAZ’DAN HİPOKRAT YEMİNİ’NE SADIK DOKTORLARINA TEŞEKKÜR

 Mehmet Apaydın yapılan başarılı ameliyatla sol bacağındaki varislerden kurtulduğunu, sağlığına kavuşturan doktoruna sonsuz teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kavraz  gerçekleştirdiği operasyonda,  sağ ve sol bacağındaki varislere veda etmesini sağlayan doktoruna müteşekkir olduğunu söyledi.

HİPOKRAT YEMİNİ NEDİR?

Hipokrat Yemini ya da bilinen adıyla Hipokrat Andı, hekimlerin mesleklerini onurla uygulayacaklarına dair tarih boyunca ettikleri yemindir. Antik Çağ'da yaşamış ve Batı tıbbının kurucusu olduğu kabul edilen Hipokrat ya da onun öğrencilerinden birisi tarafından yazıldığı kabul edilir.




Bu sayfayı yazdır

7.05.2025 10:29:31

Bu haber 364 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 81.821.127

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BU SEFERLİK SİTEM DİYELİM!


Devamını oku »

15.04.2025 11:32:03 tarihinde yazıldı
532 kez okundu

MİDE KANSERİNDE ENDOSKOPİK TEDAVİ


Devamını oku »

10.03.2025 10:24:15 tarihinde yazıldı
1135 kez okundu

KOLLAJEN GERÇEKTEN FAYDALI MI ?


Devamını oku »

7.05.2025 11:19:33 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SEVİNİN ÇOCUKLAR!


Devamını oku »

29.04.2025 15:37:34 tarihinde yazıldı
695 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SANIRSINIZ KAVGA EDİYORLAR!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri