(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’DE MEZUNİYETLERE DEVAM…

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine (ZBEÜ) bağlı fakülte ve yüksek okullarda mezuniyet törenleri devam ediyor.

ZBEÜ Basın ve Halkla İlişkiler koordinatörlüğünün yazılı açıklamalarına göre, Ereğli Eğitim Fakültesi, Ereğli Meslek Yüksek Okulu (MYO), Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesi ve Denizcilik Fakültesinde ayrı ayrı törenler düzenlendi.

ZBEÜ rektörü İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenlerdeki konuşmalarında, şunları kaydetti:

“Bu yıl bir asrı dolduran tarih ve tecrübesiyle akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda her geçen gün daha çok adından söz ettiren; her yeni çalışma ve faaliyetle gerek ulusal gerekse uluslararası alanda hızlı bir yükseliş ivmesi yakalayan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine yakışır mezuniyet törenleri gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyorum. Tüm akademisyenlere, idari personele, öğrencilere ve öğrenci ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Mezuniyetleri sonrası da üniversitemizi temsil edeceklerine inandığım büyük gurur duyuyor ve her daim onlara destek olabilmek için hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Öğrencilerimize mezuniyet sonrası yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından, fakülte ana eğitim binasını yaptıran merhum Hacı Kadri Yılmaz’ın kızı, fakülte kütüphanesinin de yenilenmesini sağlayan hayırsever Zuhal Yıldırım, dereceye giren öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Protokol üyelerinin öğrencilere başarı belgelerini takdim etmelerinin ardından fakülte birincilerinin adları mezuniyet kütüğüne çakıldı. Mezuniyet töreni, diploma takdimi ve tüm öğrencilerin mezuniyet yemini etmeleri sonrasında gerçekleştirilen kep atma töreni ile son buldu.

Törenlere Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ilçe protokolü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, senato üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

MİNİKLER DE MEZUN OLDU!

Diğer yandan, ZBEÜ Hacı Mevlüt ve Hacı Sabahat Hamzaoğlu Anaokulu da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 5 Yaş Mezunlarını verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte konuşan Anaokulu Müdürü Yasemin Cengiz Demir, okul öncesi eğitim döneminin insan yaşam serüveninin en önemli basamaklarından biri olup gelişim ve öğrenmenin en hızlı olduğu yılları içerdiğini belirtti.

Ağustos ayı içerisinde okulda bazı bölümlerin çocukların sağlığı ve güvenliği açısından ergonomik tasarım ilkeleri doğrultusunda yenileneceğini ve değiştirileceğini anlatan Demir, bu süreçteki desteklerinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

Mezuniyet programı, çocukların Hamsi Koydum Tavaya, jimnastik, Delisin Delisin, Ispanaklı Yumurta, Patlıcan Soyamadım gösterileriyle devam etti. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in mezun çocuklara diplomalarını takdim ederek, başarılarını kutladığı törene ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, fakülte dekanları, Anaokulu Müdürü Yasemin Cengiz Demir, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlik, çocukların kep atmasıyla sona erdi.




Bu sayfayı yazdır

13.06.2024 12:19:52

Bu haber 400 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.826

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri