(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SALONLAR DOLDU, TAŞTI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara katılan kursiyerlerin eserlerinin sergi açılışında adeta izdiham yaşandı.

Atatürk Kültür Merkezinde 3 ayrı salonda gerçekleştirilen sergilerin açılışında konuşan Karadeniz Ereğli halk Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Metin Bozkurt, birçok farklı alanda kurslar düzenleyerek çocuklardan kadınlara ve yaşlılarımıza kadar köy, belde ve mahallelerdeki insanlara ulaşarak bu görevi en güzel şekilde yerine getirdiklerini söyledi.

Bozkurt, Halk eğitim Merkezi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin  100. yılında, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini geliştiren; yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetişmesinde önemli görevler üstlendiklerini belirterek, şöyle dedi:

“Atatürk'ün ‘Vatanını en çok seven görevi en iyi yapandır’ sözünü de yaşam felsefi haline getirmenin en güzel örneğini sergileyen Zonguldak Ereğli Halk Eğitim merkezimiz ilçemizde önemli bir değer olmasında, kursiyerlerimizin bilgiyi beceriye dönüştürmesinde merkezimizde görev yapan hocalarımızın emekleri çok büyüktür. Biraz sonra açılışını yapacağımız sergimize katkı sağlayan kursiyerlerimize, öğretmenlerimize, müdür yardımcılarımıza ve çalışanlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi ki birlikte başarıyoruz.

Çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen ilçe milli eğitim şube müdürlerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Sayın Kaymakamımıza kurumum ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.”

Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın eşi Türkan Yapıcı, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül’ün açılışını gerçekleştirdiği sergi; CHP İlçe başkanı Ali Kocamanoğlu, Kaymakamlık Daire Müdürleri ile yüzlerce vatandaş tarafından gezildi.

3 SALONA SIĞMADI!

Ekim 2023- Haziran2024 dönemini kapsayan ve süreçte merkez ve köylerde toplam 12 bin 750 kursiyerin katıldığı 700 branştaki kurslarda, kursiyerlerce yapılan ve aralarında giyim-nakış ürünleri ve seramik-hat-ahşap boyama; seramik-resim ve cam boyama gibi eserlerin yanı sıra aşçılık, kaynakçılık, güzellik, çeşitli halk oyunları, spor gibi aktiviteler de sergilendi.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2024 15:02:28

Bu haber 669 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.822

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri