(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KANO YARIŞIYLA KUTLADILAR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Kano Yarışları” düzenlendi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Sahil Bandındaki Sahil Kafe alanında gerçekleştirilen etkinlikte Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığını söyledi.

Demirtaş, Beldede kurdukları kano Kulübü’nün eksiklerini tamamladıklarını belirttiği konuşmasında, şöyle dedi:

“30’a yakın kendi sporcumuz var. Sporcularımız ülke genelinde çeşitli yarışmalara katılıyorlar. Beldemizde de yakın tarihte düzenlediğimiz Kano Yarışları organizasyonunda 180’e yakın sporcuyu ağırladık. Gülüç deremiz, bu spora en uygun konumda. Yine güzergah boyunca oluşturduğumuz yürüyüş ve bisiklet yolunda da kanocularımızın takibini yapabiliyoruz. Burada emeği geçen sporcularımız, çeşitli bölgelerden gelen yarışmacı arkadaşlarımız var. Önümüzdeki günlerde de burada büyük bir yarış düzenlemeyi planlıyoruz. Bizim derdimiz; Gülüç’te kültür ve spor olarak faaliyetlerimizi daha da arttırmaktır. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ercüment Hocamızın tecrübelerinden de faydalanıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Dünyada ve Türkiye’de yapılan yarışmalara sporcu hazırlayacağız. Bu arada, desteklerinden dolayı Spor Bakanımıza, İl Spor Müdürümüze ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz.”

Kadınlar ve Erkekler olmak üzere çeşitli kategorilerde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren sporculara; Belediye Başkanı Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş tarafından madalyaları takdim edildi.




Bu sayfayı yazdır

20.05.2024 14:59:41

Bu haber 417 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 34 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.466

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4761 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri