(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDEF TUTTU; BİR ÜSTÜ BAL LİGİ…

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak Süper Amatör Lig’de sezonu 3. Sırada tamamlayarak kaldığı Play-Off karşılaşmalarını birincilikle tamamlayan Karadeniz Ereğli İlçesindeki Yenimahalle Spor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselme maçında, bu ligde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaşacak.

Yenimahalle Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 18 Mayıs Cumartesi oynanan karşılaşma öncesinde, eski bağlık Salonu’nda teknik kadro ve futbolcularla bir araya geldi.

Yemekli akşamda konuşan Takım Genel Kaptanı Kazım Şahinoğlu, sezon başında ortaya koydukları hedefe ulaştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Biz küme düşmeyeceğiz, play-off oynayacağız demiştik. 4 hafta yaptığımız antrenör değişikliğinin doğru tercih olduğunu herkes gördü. Görev getirdiğimiz Mustafa Hoca (Akdoğan) ile çok iyi işler başardık. Hedefimiz Play-Off oynamaktı, bunu başardık, Bunun üzerin ede Play-Off şampiyonu olduk. Yönetim olarak koyduğumuz hedefe ulaştık. Şimdi önümüzde bir maç kaldı. Geldiğimiz noktanın önemi Ereğli ve Zonguldak spor camiası tarafından çok iyi biliniyor. İyi bir ekip olduk, geniş bir kadroya sahibiz. Sağ olsun Mustafa Hoca’da 10 maçta 9 galibiyet gibi çok iyi bir başarı gösterdi. Sevgili Başkanımız da (Hamdi Ustamehmetoğlu) primler konusunda fedakarlık yaptı ve takımın ağabeylerinin istediğine onay verdi. Burada kadar her şey doğru gitti.

BAŞKA ALTERNATİF YOK!

Bundan sonra önümüzde 90 dakika oynayacağımız bir karşılaşma kaldı. Tüm söylentileri, dedikoduları bir kenara bırakıyoruz. Bu yönetim, ve Başkanımız burada; tek bir gerçek var, Cumartesi günü Yenimahallespor bugüne kadar olduğu gibi sahaya çıkacak, o maçı galip tamamlamak için elinden geleni yapacak. Başka alternatif yok. Futolcu arkadaşlarımız; bu maçı almaları halinde profesyonel lige çıkabilmek için bir Lig (BAL) kaldığını düşünsünler.

BAŞKAN USTAMEHMETOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Kulüp Genel Sekreteri İlayda Alagöz de, yönetim, teknik kadro ve futbolcu bütünlüğü ile iyi bir sezon geçirildiğine değindiği konuşmasında, “ancak öncelikle şunu söylemeliyim; Sayın Başkanımız Hamdi Ustamehmetoğlu, bizin, ve sizin her isteğinizi yerine getirdi. Bu vesileyle, burada bir kez daha sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

As Başkanı Erhan Genç de, Yenimahalle sporlu futbolcuların oynayacakları karşılaşmayı alacak güçte olduğuna inandığını dile getirdi.

Antrenör Akdoğan ise aralarında Zonguldak’tan transfer olan futbolcularla birlikte önemli bir başarıya imza attıklarına değindiği konuşmasında, “öncelikle her biriniçe ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Kulüp Başkanımız olmak üzere yönetimimizin büyük desteğini gördük, ayrıca teşekkür ediyoruz. Cumartesi oynayacağımız maçı da kazanarak sezonu en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.




Bu sayfayı yazdır

16.05.2024 16:07:50

Bu haber 1040 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
16.05.2024 16:36:49
şakir yardımcı diyor ki;

yenimahalle bölgesel amatör lig de oynuyacak mali durumda değil bence kozlu gibi lig den çekilme bile olabilir onun için maceraya atılmaya gerek yoktur ereğli yi bölgesel amatör lig dende mahrum etmeyelim




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 77.332.994

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
291 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4782 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri