(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ATATÜRK’ÜN KIZLARI ŞAMPİYON!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Atatürk Ortaokulu Küçük Kızlar Futbol Takımı, Zonguldak’ı temsilen katıldığı Türkiye Okullar arası Küçük Kızlar Futbol Şampiyonası Yarı Finallerini birincilikle geçti.

Alınan bilgiye göre, aynı zamanda antrenörleri olan okulun Beden Eğitimi öğretmenleri İlker Bozkurt, Ülker Ezer ve Kaan Ulusoy nezaretinde katıldıkları İl şampiyonasında rakiplerini yenerek “Zonguldak’ı Temsilen” Türkiye Yarı Finallerine katılan Atatürk Ortaokulu Küçük Kızları, 6 takımdan 5’inin katıldığı müsabakaları başarıyla geçti.

Kastamonu’da oynanan karşılaşmalarda Ankara ekibine 0-3 yenilen Karadeniz Ereğlili kızlar, ardından ise Amasyalı kızları 3-0, Tokat Küçük Kızlar takımını1-0 ve Ordu takımını 2-0 yenerek Grubundan şampiyon olarak çıktı.

Elde ettiği başarıyla Türkiye Okullararası Küçük Kızlar Futbol Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Karadeniz Ereğli’deki Atatürk Ortaokulu Küçük Kızlar takımının başarısı, ilçedeki eğitim camiasında da sevinç yarattı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Takım antrenörlerinden Beden Eğitimi Öğretmeni Bozkurt, Hakimiyet muhabirinin sorusu üzerine yaptığı değerlendirmede, ekip olarak biri bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, şöyle dedi:

“Yakaladığımız yüksek motivasyon, disiplinli çalışma ve inanç ile çıktığımız yolda hedefimize bir adım daha yaklaştık. Elbette başarıda, bizlere güvenerek yavrularımızı teslim eden ve bizzat karşılaşmalara gelerek destekleyen velilerimizin payı çok büyük. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu. Bunu da başaracak güçle olduğumuzu inanıyoruz. Başarıyı elde etmemizde bizi destekleyen okul idaremiz, her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ediyoruz. Başarıda en büyük pay sahibi olan öğrencilerimizi ise ayrıca kutluyoruz”

KARŞILAŞMALAR HAZİRAN’DA

Diğer yandan, Türkiye Okullararası Küçük Kızlar Futbol Şampiyonası Uşak’ta yapılacak.

Ülke genelindeki yarı final karşılaşmalarında gruplarını şampiyonlukla tamamlayan 8 takımın katılacağı Türkiye Finalleri 5 Haziran’da başlayacak.




Bu sayfayı yazdır

13.05.2024 21:03:58

Bu haber 430 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 77.330.432

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4767 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri