(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EĞİTİM PROJELERİNDE EREĞLİ FARKI!

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırmaları Projesi Yarışmalarında, Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki okullardan 6 Proje, Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı.

TÜBİTAK’ın düzenlediği yarışmaya 10 ana alan, 66 tematik alan olmak üzere 2370 öğrenci 1219 proje ile katılmıştı.

Yarışmaya Karadeniz Ereğli’den katılan Gülüç Emin Ayhan Ortaokulu “Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Özgürlüktür Mobil Uygulaması”, Kdz. Ereğli Şahinde-Hayrettin Yavuz Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) “Kültürel Mirasımızı Tanıyor ve Somut Olmayan Kültürel Mirasımızla büyüyoruz”, Kdz. Ereğli Şahinde-Hayrettin Yavuz BİLSEM, “Ergen Mutluluğunda Etkili Olan Unsurlar: Bizi Ne Mutlu Eder?”, Nurdan-Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu “Sosyal Bilgiler ile İlgili Kavramların Masal, Öykü, Şiir, Resim Gibi Etkinliklerle Kalıcı Öğrenimi”, TOKİ Korubaşı Ortaokulu “Osmanlı’dan Sınıfımıza Küçük Bir Dokunuş; kalem-Silgi Sorununa Bir Son”, Kdz. Ereğli Şahinde-Hayrettin Yavuz BİLSEM “Suskunluğu Kriptosu: Pascal’ın İzinde Hidro-Kod ile Şifreleme mesajları isimli projeler, Ankara’daki Bölge Finallerine katılacak.

22-24 Nisan tarihlerinde sergilenecek olan projelerin ödül töreni ise 25 Nisan’da yapılacak.

AKGÜL KUTLADI

Bu arada, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, TÜBİTAK Yarışmasında değer bulan projelerden dolayı okul yönetimlerini, danışman öğretmenleri ve öğrencileri kutladığını bildirdi.

Müdür Akgül, kutlamasında, “TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasında 6 proje ile bölge finallerindeyiz. Emeği geçen tüm yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.




Bu sayfayı yazdır

2.04.2024 11:29:25

Bu haber 571 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.164.892

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
385 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
690 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1804 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri