(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerim başta olmak üzere tüm halkımızın sandığa giderek tercihlerini belirlemeleri, Ereğli’nin gelecek 5 yılında kendi yaşamımızı ve toplumumuzu şekillendirmede büyük öneme sahiptir” dedi.

Posbıyık, yazılı açıklamasında, seçim çalışmaları süresinde ‘kirli dil, hamaset ve çarpıtmalardan’ uzak durup Ereğli’nin gelecek 5 yılını öncelediklerini belirterek, şunları kaydetti:

“31 Mart Yerel Seçimleri öncesi propaganda döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu süreçte Aşkım Ereğli’ye, kamuoyuna ve her bir ferdine karşı kirli dil, hamaset ve çarpıtmalardan uzak durarak Ereğli’yi önceleyen bir propaganda dönemi geçirdik.
Şimdi, irademizi sandıklara yansıtma zamanı. Pazar günü sandıklara giderek oy kullanmak, vatandaşlık görevimiz olduğu kadar en temel demokratik hakkımızdır. Katılımcı demokrasiye duyarlı vatandaşlarımızın demokrasi değerlerine, siyasi iradeye ve yönetimsel duyarlılığa sahip çıkmaları adına oy kullanmaları önem arz ediyor. Bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak genç kardeşlerim başta olmak üzere tüm halkımızın sandığa giderek tercihlerini belirlemeleri, Ereğli’nin gelecek 5 yılında kendi yaşamımızı ve toplumumuzu şekillendirmede büyük öneme sahiptir. Maceralara kurban edilemeyecek, ekonomik ve sosyal anlamda büyük sıkıntıların bizleri beklediği yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde kamu kaynaklarının ranta değil, halka aktarılabilmesi için, halkımızın sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet alabilmesi adına siz Ereğlili hemşehrilerimi birlik olmaya ve memleketimize sahip çıkmaya davet ediyorum.
Katılımınız; demokrasimizin güçlenmesine, şehrimizin gelişmesine, yaşam kalitemizin artmasına, sosyal belediyeciliğin devamına ve özgürlüklerimizin her alana yayılmasına büyük katkı sağlayacak.”




Bu sayfayı yazdır

30.03.2024 12:37:37

Bu haber 232 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.200.150

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
513 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
710 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2023 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri