(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTAŞ “GÜÇLÜ DESTEK”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesi Belediye Başkanı ve İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş,yarın (31 Mart) yapılacak Mahalli İdareler (Yerel) Seçimlerinde belde halkından “Güçlü Destek” istediğini bildirdi.

Demirtaş, “Sevgili hemşehrilerim” başlığı altında yaptığı yazılı açıklamada, 2014’de Gülüç belediye Başkanı seçilmesi ardından yaptığı çalışmaları şöyle sıraladı:

“Sizler sevginiz ile 2014 yılında beni Gülüç Belediye Başkanlığı görevine getirdiniz. Göreve başladığım ilk günden itibaren Gülüç'ümüzün gelişmesi, büyümesi ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için canla başla çalıştım. ‘Yapılamaz’ denilen projelerin hepsini yaptık. "Açılamaz" denilen yolları açtık. Gülüç'ün her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde mutlaka hizmetlerimiz oldu. Sizler benden ne talep ettiyseniz, yerine getirmeye çalıştım. Doğumdan ölüme, mutlu ve acı günlerinizde hep yanınızda olmaya çalıştım. Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak dertlerinize derman olmaya çalıştım. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve erkeklerimiz ile sayısız etkinlikler yaparak Gülüç'te sosyal belediyeciliği başlattık. Başta Gülüç Sahil, Gülüç Sahil Kafe, Düğün Salonu, Mesire ve Piknik Alanı, çocuk parkları, üst geçitler, meydan ve mahallelerdeki çevre düzenlemeleri olmak üzere sayısız projeleri hayata geçirdik. Cenaze hizmetlerimiz, camilerimizin sundurmalarının yapılması başta olmak üzere her alanda Gülüç'ümüzün ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirdik. Sizlere 10 yılda yaptıklarımı anlatmaya kalksam burada sayfalar yetmez.

"YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"

Demirtaş, kendisini “Gülüç’ün Öz Evladıyım” diyerek hatırlatan Gökhan Demirtaş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyerek Gülüç'te hizmet belediyeciliğinin devam etmesi ve en önemlisi yapılan hizmetlerin heba olmaması için desteklerinizi bekliyoruz. Ben sizlerin arasından çıkmış bir evladınız, bir kardeşinizim. Dün neysem bugünde aynıyım. Gülüç'ün öz evladı Gökhan Mustafa Demirtaş'ım. Gülüç'te istediği gibi at koşturamayan, yaptığımız eserleri ticari ranta çevirmek isteyen rant çetelerine karşı hiç eğilmedim, hep dik durdum, onlara fırsat vermedim. Benden istedikleri rantı elde edemeyen rant çeteler bu sefer şahsıma yönelik ahlaksızca iftiralar attılar, atmaya da devam ediyorlar. Seçimle beni yenemeyeceklerini anlayanların, sizlerin bana olan sevgisini ortadan kaldırmak, aramızdaki güçlü bağı kopartmak için ahlaksızca iftira atanlara sakın kanmayın. Bizim başka Gülüç'ümüz yok. Gün Gülüç'e sahip çıkma, yapılan hizmetlere sahip çıkma günüdür. 31 Mart günü sizlerin dedikodu ve iftiralara kanmadan Gülüç'e sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Hizmet belediyeciliğimizin devam etmesi için sizlerden bir kez daha yetki istiyorum.  Sizlerden bu defa çok daha güçlü bir destek istiyorum.

SANDIKTA OY KULLANMAYA BEKLİYORUM

‘Gökhan başkan seçimi nasıl olsa kazanıyor, ben oy kullanmasam da olur’ demeden her birinizi sandıkta oy kullanmaya bekliyorum. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde bize vereceğiniz destekler için şimdiden tüm Gülüç halkıma çok teşekkür ediyorum.
Ben Gülüç aşığı bir kardeşinizim. Gülüç'ü ve sizleri çok seviyorum.”




Bu sayfayı yazdır

30.03.2024 12:23:30

Bu haber 308 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
30.03.2024 21:48:10
Guluc sevdalisi diyor ki;

Yanindaki en yakin arkadaşi nerde




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.203.130

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
515 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri