(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

PROVOKASYON!!!

İstanbul’da, çeşitli semtlere “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” adına asılı “Sani Sırtından Hançerleyenlere Oy Yok” yazılı bez afişlerin “provokasyon” olduğu bildirildi.

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için oluşturulan “Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” gruplarının Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Safiye Karaarslan, Hakimiyet’e yaptığı açıklamada, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Karaarslan, İstanbul’da sadece CHP’lilerin değil, şehrin büyük kısmının Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini belirterek, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz yıl Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilebilmesi amacıyla oluşturduğumuz Gönüllüler grupları, seçimler sonrası faaliyetlerine son verdi. Gönüllüler gruplarında olan tüm arkadaşlarımız şu anda CHP adayları için partimizle birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Kimler tarafından asıldığı bilinmeyen söz konusu pankartlar ise Sayın Ekrem İmamoğlu’nu provoke etmeye yönelik girişimlerdir. Halkımız ise bu tür ahlaksız girişimlere ve oyunlara prim vermeyecektir.

5 Yıllık görev süresince İstanbul’a çok şey kazandıran Sayın İmamoğlu’na bir 5 yıl daha görev vereceğine olan inancımız tamdır.”




Bu sayfayı yazdır

27.03.2024 18:56:25

Bu haber 620 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.133.257

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
254 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri