(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İSPAT OLMADAN ÇAMUR ATAN NAMUSSUZDUR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, “Bana attığınız o çamurların ispatını yapın. Bu çamuru ispatlamadan atanlar, bu yalanlarla ve iftiralarla bana atıflarda bulunanlar, namussuzdur” dedi.

İbrahim Sezar’in basın grubundan yapılan yazılı açıklamaya göre Sezer, 321 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında İlçedeki İzmirlioğlu Huzurevi Sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

Keleşler Park Otel Salonunda gerçekleştirilen iftarda konuşan Sezer, yaşlıların huzur ve refahına yönelik sosyal belediyecilik kapsamında ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Belediye Başkanı olduğumuz andan itibaren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı desteği ile yapacağımız ve yaşlılarımızın da tüm imkanlardan faydalanabileceği Özel Bakım ve Rehabilitasyon Merkezimizi, hayata geçirmek için hızlı girişimlerde bulunacağız. Bu merkez; doğayla iç içe ve huzurlu bir ortam sağlaması amacıyla, hem tek katlı müstakil bungalov evlerden, hem de içinde her türlü sağlık hizmetinin sunulabileceği otel konforuna sahip binası ile yuva sıcaklığında ortam sağlayacak bir tesis niteliğinde olacaktır. Buraya gelen misafirlerimiz sağlık hizmetlerinden, fizik tedavi merkezine, kapalı yüzme havuzundan, doğa yürüyüş ve spor parkurlarına, hobi bahçelerine kadar her türlü olanaktan yararlanabileceklerdir. Sürekli sakinlerinin yanında, ihtiyaç hisseden, huzurlu bir ortamda dinlemek için dahi kalmak isteyen misafirler içinde günü birlik tesis niteliğinde olacaktır.

Kepez Mahallesi Dağ evleri mevkiinde 19 bin metrekare alanda, gencinden yaşlısına kadar herkesin faylanabileceği huzurlu piknik, eğlence ve dinlenme gibi sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı Millet Bahçesi oluşturacağız.”

MURATSESLİ’YE “VERYANSIN...

Bir diğer açıklamada ise Ömerli Mahallesindeki mitingde konuşan İbrahim Sezer, Murat Sesli’nin kendini ‘aday’ olarak tanıttığını ve kendisine yaptığı iddiaların asılsız olduğuna dikkat çekerek, şöyle dedi:

“2007 yılında katakulli ile belediye başkanı olan Murat Sesli bugün aynı katakulliler ile karşımızda. Allah’ın izni ile Ereğli halkı bu tür zihniyetlere geçit vermeyecek. Dolayısı ile onlarında bu memlekete vereceği bir şey yok. Bu aday olamayan bugün bize adeta yalan dolanlarla saldırmış. Çünkü anketlerde çıkamadıklarını gördükçe, fark yediklerini gördükçe hem çirkinleşiyorlar hem de iftira atıyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Kendileri iyiymiş gibi parayla şişirdikleri yalan algının, balon gibi patladığını gördüler. Allah’a şükürler olsun benim hesabını veremeyeceğim hiçbir ticari ilişkim, hiçbir geriye dönük hesabım yok. Ben bu adaya şunu öneriyorum. Bana attığınız o çamurların ispatını yapın. Bu çamuru ispatlamadan atanlar, bu yalanlarla ve iftiralarla bana atıflarda bulunanlar, namussuzdur.

SİZ ÖNCE KİMİN PARASINI HARCIYORSUNUZ?

Biz kendimize ait bütçeyle seçim sürecini yürütüyoruz. Onlar gibi para basıp asılsız haberler ürettirme peşine girmeyiz.

Peki onlar cevap versinler, kazanma ihtimalleri hiç olmayan seçimde kimin parasını harcıyorlar? Bu değirmenin suyu nereden geliyor, bunun hesabını versinler. Bizim alnımız ak, başımız dik. Bizim tek derdimiz var. Bizim Ereğli’mizin her köşesine her mahallesine her sokağına bugüne kadar yapılmayanları getirmek. Yapılmayanları yapmak bizim en büyük arzumuz.”

POSBIYIK’A ELEŞTİRİLERİ

Sezer, Ömerli’ye yapılmayan çalışmalara ilişkin sözlerinde ise şu ifadelerde bulundu:

“Ömerli gibi köyden mahalle olan bölgelerimize de 25 yıldır hiçbir hizmet götürülmemiş. Bunları görüyoruz. Hep birlikte şahit oluyoruz. Evet doğalgaz getirilmiş, belediye ne kadarda ‘Biz getirdik, biz yaptık’ dese de bunlar mevcut hükümetin yaptığı çalışmalar ve nimetleridir.”

Kaç yıldır sürekli gelip gittiğim bu mahallenin yoluna yol desem yol değil, kaldırımları kaldırım değil. Sosyal manada ve alt yapı bakımından hiçbir yapı hiçbir tesis yok. 12-13 yıl önce neysek bugün de aynıyız. İnşallah da biz iktidarımızın da kaynaklarını bakanlık ve hibe kaynaklarını kullanarak, belediyemizin kaynaklarını çarçur etmeden doğru kullanarak, çok kısa sürede yatırımları tek tek ayağınıza getireceğiz. Düğün salonları, otoparklar yapacağız. Trafik problemlerini çözeceğiz. Sahil düzenlemelerini, bunun yanında mahallelerimize parklar, bahçeler gibi çalışmaları teker teker yapacağız.

5 YILDIR HİÇBİR ŞEY YAPMAYAN BELEDİYE, SEÇİLDİĞİNDE HİÇBİR ŞEY YAPMAZ

20-25 yıldır özellikle son beş yıldır hiçbir şey yapmayanlar, bundan sonra da hiçbir şey yapmaz diyerek sözlerine devam eden Başkan Adayı İbrahim Sezer konuşmasında:

“Ben Ereğli’nin Serintepe Köyü’nde doğdum. İnşaat Mühendisi oldum. Ereğli’de 25 senedir proje mühendisliği yapıyorum. Bu süre zarfında Ereğli’miz dahil çoğu mahallelerini adım adım gezdim. Mahallelerin ve Ereğli’mizin sorunlarını çok iyi biliyorum. 20-25 yıldır bu yapılmayan sorunları çözecek olan da benim.”

YAPACAKLARINI DA ANLATTI

AK parti Ereğli belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, konuşmasında, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacaklarını da anlatarak, şunları kaydetti:

“5 liraya halka ekmek vermek için Halk Ekmek Büfeleri kuracağız. Bunu yaparken fırıncılarımız ile halk arasına köprü kuracağız. Bu projeyi hiçbir fırıncımızın 1 kuruş bile gelirinden zarar ettirmeden yapacağız. Kantin Bonus uygulamasıyla ilkokul, ortaokul, lise çağındaki geliri düşük olan çocuklarımızın harçlıklarını belediye olarak biz karşılayacağız. Kırtasiye Bonus uygulamasıyla Eğitim-Öğretim Dönemi başında, yine geliri düşük ailelerin tüm kırtasiye masraflarını Belediye olarak biz üstleneceğiz. İlk 5 Metreküp su tüm meskenlerimize belediyemizin hediyesi olacak. Tüm vatandaşlarımız Ereğli Belediyesi’nin bütün sosyal tesislerinde çayı 2.5 TL’ye içebileceksiniz.

Belediyeyi asıl zora sokacak olan iflas etmiş beyinlerdir. Ömerli Halkı’nın, Ereğli Halkı’nın kendisine güvenmeleri ve bu güven içerisinde tüm halka hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayalım.”




Bu sayfayı yazdır

26.03.2024 14:08:52

Bu haber 452 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.135.407

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
257 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
566 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1481 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri