(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSBIYIK BULUŞTURDU!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Off Roadcular, motorcular, driftçiler, çekiciler ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdi.

Ereğli-Alaplı Karayolunun Plajlar mevkisindeki park alanında, oğlu Tuğberk Posbıyık ve arkadaşlarınca organize edilen buluşmaya Posbıyık da, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte 1953 Cadillac Fleetwood marka klasik araçla geldi.

Renkli görüntülerin oluştuğu karşılamanın ardından konuşan Posbıyık, Karadeniz Ereğli’yi, gençlerin severek, keyifle yaşadığı bir kent haline getirdiklerini ve yeni dönemde daha da güzel hizmetler yapacağının belirterek, şunları kaydetti:

“Bugün bana büyük moral veren siz kardeşlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize minnettarım. İnşallah yeniden belediyeye geldiğimizde çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Zaten sizler bana inanıyorsunuz 25 senedir belediye başkanı seçiyorsunuz. Bu ekonomik sıkıntıların olduğu Türkiye’de, Ereğli’de, emeklilerin 10 bin lira para aldığı hatta hatta dedelerin torunlarına harçlık veremediği, sıkıntıların olduğu bir dönemde Ereğli’nin maceraya girmesine, istikrarsızlığa girmemesine asla müsaade etmememiz lazım. Hep birlikte müsaade etmeyeceğiz. Bugün burada bize bir görev düştüğünü anladık. Driving yapmak için bir arazimiz yok. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çok yakın arkadaşım. Onunla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Antalya’daki gibi yapacağımız projede destek olacak. Projeleri alıp, Ereğli’de hazine yada belediye arazisi bir yer bulacağız ve sizler için bir ortam hazırlayacağıma söz veriyorum. Gençlerimize ve off-roadseverlere gösteri ve drift alanı yapacağız. En kralını sizler için yapacağım. Bana bu sevgi selini yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum ve seçime büyük bir moralle giriyorum. İnşallah başarı sağlayarak Ereğli’de özellikle gençlere yönelik daha güzel çalışmalar içine gireceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Bu arada, alanda dizilen araçların tavanlarında “Efsane Başkan Posbıyık” yazısı oluşturulduğu görüldü.




Bu sayfayı yazdır

25.03.2024 10:13:16

Bu haber 322 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.134.317

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
256 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
565 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1480 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri