(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

POSIBIYIK İLE ÇEKİŞİYORUZ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, “şu andaki tabloya göre AK Parti 3. Sırada yer alıyor. Biz ise Posbıyık ile çekişiyoruz. Elbette son kararı halkımız verecek” dedi.

Sesli; dün (23 Mart) teravih namazı sonrası davet edildiği Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak Sakinleri ile bir araya geldi.

Burada mahalle halkının sorularını yanıtlayan Sesli, özellikle geçen 2 dönem seçimlerinde ‘mağduriyet’ yaşatıldığını, bu dönem de üzerlerinde oluşturulan baskının devam ettiğini savundu.

Toplantıda yer alan özellikle gençlerin sorularını dikkatli dinleyen Sesli, Şeffaf ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı içinde olacaklarını, belediyede çalışanların ekmeği ile oynamayacaklarını ancak, görevini tam yapmayanın yer değişebileceğini, personel alımlarında liyakata önem vereceklerini anlattı.

Mahalleden geçen Kabasakal Deresi’nde aşırı yağışlardaki taşkın hatırlatılan Murat Sesli, “bu tür dere yataklarındaki çalışmaları Devlet Su İşleri (DSİ) yapıyor. Ancak belediye olarak bize bir görev düştüğünde mutlaka yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz” dedi.

MERHUM CÖBEK’İ HATIRLATTI

Murat Sesli, mevcut ve önceki dönemlerde görev yapmış belediye başkanlarına “İlçeye hizmet, katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği konuşmasında, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, 1994 Yerel Seçimlerinde dönemin Belediye başkanı Merhum Ruhi Cöbek’e atfen sözlerini hatırlatarak, “o dönemler 69 yaşındaki Merhum Cöbek için “sağlık raporu almalı, bıraksın gitsin torun sevsin şeklinde ifadeler kullanmıştı. Bugün ise kendisin 80 yaşına dayandı. Bence de Sayın Posbıyık belediye başkanlığını bıraksın, gitsin torunlarını sevsin” diye konuştu.

POSBIYIK İLE ÇEKİŞİYORUZ!

Kendisine, “Yerel seçim sonuçlarına göre şu anda bir değerlendirme yaparmısınız?” şeklinde yöneltilen soruyu da yanıtlayan Murat Sesli, “partimize yönelik vereceğim sonucu duygusal bulabilirsiniz ancak şunu söyleyebilirim; şu andaki tabloya göre AK Parti 3. Sırada yer alıyor. Biz ise Posbıyık ile çekişiyoruz. Elbette son kararı halkımız verecek” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini de alan Murat Sesli, 31 Mart mahalli İdareler seçimlerinde kendilerine destek olmalarını istedi.




Bu sayfayı yazdır

24.03.2024 12:37:35

Bu haber 871 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.03.2024 21:05:38
Nihayet diyor ki;

Tekrar sizi Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Çalışkanlığınıza yaptığınız hizmetlere Ereğli'nin çok ihtiyacı var. Tek umudumuz sizsiniz.




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.143.582

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
362 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
571 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1584 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri