(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SESLİ: “KAZANACAĞIMIZI BİLİYORLAR, SALDIRIYORLAR!”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, siyasi yaşamını İYİ Parti’de sürdürme kararı veren eski Belediye başkanı Murat Sesli, “Biz seçimi alacağız bunu biliyorlar. İki parti işi gücü bırakmış, sünepeler bizim üstümüze geliyorlar. Hodri meydan. Alnımız ak, başımız dik, gayri meşru hiçbir işimiz yok. Murat Sesli’den bu kadar korkmayın” dedi.

Murat Sesli, partisinin seçim çalışmalarını sürdürdüğü Kestaneci ve Uzunmehmet Mahallesi’nde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, geçmiş dönem Belediye Başkanlığı sürecinde yaptığı hizmet ve çalışmaları bir kez daha anlattı.

3BİN 500 KADINLA ÇANAKKALE GEZİSİ

Görev süresinin ilk yılında 120 bin ton sıcak asfalt dökerek, tarihi rekor kırdığını hatırlatan Sesli, şunları kaydetti:

“120 bin ton asfaltla rekor kırmıştık. 3 bin 500 kadınla Çanakkale’ye gitmiş, binlerce metreküp taş duvar ve parke çalışması yapmıştık. Şimdi hedefimiz 2024 yılında daha güzel bir Ereğli için yola çıktık. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Mahallenin huzurunda sorunlarınızı çözmek için söz veriyoruz. Bizim gibi diğer partinin belediye başkan adayları geldi ve burada konuşma yaptı ama yalan söylüyorlar, dedikodu yapıyorlar. Biz kimseyle ilgilenmiyoruz, biz yapacaklarımızı söylüyor, ona odaklanıyoruz ve onlara saygı duyuyoruz.”

BİZİ 2 MURAT SESLİ İLE ADAY YAPTIRANLAR UTANSIN!

Sesli, seçimlere kuzeni Murat Sesli ile birlikte girmek zorunda kaldığına vurgu yaptığı konuşmasında vatandaşlara hitaben sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takdir sizin. Efendim iki tane Murat Sesli var, hayır 31 tane var, yüzlerce ve binlerce Murat Sesli var. Bizi iki Murat Sesli ile aday yaptıranlar utansın. Bizi mecbur bıraktılar. Evet seçimi alıyoruz ve bizi karşınızda görüyorsunuz. Belediyenin kapısını açtığınız zaman beni karşınızda göreceksiniz. Vay efendim nasıl olurmuş? Biz burada Ereğli’de hiç olmayan bir şeyi yapıyoruz. Yapacağız da, bunda hukuksuz, kanunsuz hiç bir şey yok. Bu böyle bilinsin. Bizi şikayet ediyorlar, etsinler. Sonuç; hiçbir şey yok. Onların bildiği Murat Sesli burada. Tabi rakiplerimiz olduğu için beni kötülüyorlar. Beni karalamaya çalışıyorlar.

YÜREĞİ YETEN VARSA BURADAYIZ!

Biz adayız, yüreği yeten varsa buradayız. Gelsinler alsınlar. Biz devletimize saygılıyız, kanunsuz hiçbir şey yapmıyoruz. Yapmayacağız da. Biz Ereğli halkına hizmet için buradayız, Ereğli halkının hizmetkarıyız. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart akşamı buradayız. Biz seçimi alacağız bunu biliyorlar. İki parti işi gücü bırakmış, sünepeler bizim üstümüze geliyorlar. Hodri meydan. Alnımız ak, başımız dik, gayri meşru hiçbir işimiz yok. Murat Sesli’den bu kadar korkmayın. Biriniz genel iktidarsınız, diğeriniz belediyede ki iktidarsınız. Kendi yapacaklarınızı anlatın. Biz bir yıldır projelere çalışıyoruz. Siz seçime iki ay kala yalandan projeleri A/4’e basmışsınız, getirip vatandaşın önüne koyuyorsunuz. Belediyeyi nasıl yöneteceğiniz belli değil.

HALİL POSBIYIK’IN SÖZLERİNİ HATIRLATTI!

Birileri Ruhi Cöbekoğlu’na ‘65 yaşında git evinde torun sev, belediyeyi bastonla mı yöneteceksin’ dediler. Şuan da onu diyenler 80 yaşında, belediyeyi yönetmeye talipler. Şimdi ben sana diyorum, git evinde torun sev, bırak belediyeyi genç, dinamik bir belediye başkanı yönetsin. Belediyeye gidip, derdinizi anlatacağınız bir makam kalmadı. Halk günü yok, kimseyi bulamıyorsunuz. Derdiniz olsa anlatacağınız kimse yok. Ama biz 2007-2009 arasında nasıl sonuna kadar size kapılarımızı açtıysak, yine aynı şekilde kapımız sizlere açık olacak. Sizi dinleyecek bir kardeşiniz olacak. Yetki Ereğli’de, yetki sizde. Ben sizleri seviyorum ve sizlere güveniyorum. 31 Mart günü vereceğiniz oylarla bu seçimleri Allah’ın izniyle kazanacağız.”

ASKON’DA SICAK KARŞILAMA

Diğer yandan Murat Sesli, davet üzerine ilçede kurulu Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin (ASKON) iftarına katıldı.

beraberinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Partinin 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu ile iftara katılan Sesli’yi, ASKON Başkanı Özgür Erdoğan ve dernek üyesi sanayici ve iş insanlarının sıcak karşıladığı belirtildi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin kısa sürede örgütlenmesini tamamlayarak bölge ekonomisinin gelişmesi, büyümesi ve yeni yatırımların yine bölgeye çekilmesini amaçladıklarını ifade etti.

Yerel yönetimlerle iş birliğinin büyük önem taşıdığını anlatan Erdoğan, Murat Sesli’yi daha önce belediye başkanlığı yaptığı dönemden iyi tanıdıklarını ve ilçeye güzel hizmetler yapacağına inandığını ifade ederek başarılar diledi.

Murat Sesli de, göreve geldiklerinde sanayici ve iş insanlarından ‘hep isteyen, değil veren belediye’ olacağını söyledi.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2024 14:27:43

Bu haber 333 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.139.348

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
359 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
568 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1582 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri