(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BOZKURT: ORTAK PAYDAMIZ EREĞLİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Gerek devletimizin yatırımları gerekse bakanlıklarımızın destekleri noktasında önemli hizmetleri bölge halkımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim ortak paydamız Karadeniz Ereğli'dir” dedi.

Bozkurt, Türk Metal sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa ve Şube Yönetiminin, AK Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli'nin daha iyi noktalara gelebilmesi için göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Gerek devletimizin yatırımları gerekse bakanlıklarımızın destekleri noktasında önemli hizmetleri bölge halkımız ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim ortak paydamız Karadeniz Ereğli'dir. Seçim dönemindeyiz, yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Gerek Belediye Başkan adayımız gerekse meclis üyelerimiz bu süreci en iyi şekilde değerlendirme arzusu ve çabasındalar. Karadeniz Ereğli Belediyesi ve diğer belde belediyelerimizi AK Partili belediyeler arasına katmak istiyoruz. Projelerin hayata geçmesinde devletimizin de iktidarımızın da desteği çok önemlidir. Hep birlikte yaşanabilir bir Ereğli düşünüyor ve Ereğli'nin kaybedecek 5 yılı daha bulunmadığını belirtmek istiyorum."

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer de, İlçede yeni bir dönem açmak istediklerini savunarak, "Karadeniz Ereğli'yi inşallah hak ettiği noktalara taşıyabilmek için hep birlikte hareket etmemiz, ortak değerimizin Karadeniz olduğu gerçeğini bilmemiz ve bu doğrultuda hareket etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Çok önemli projelerimiz var ve bu projelerimizi halkımız ile buluşturacağımız günleri büyük bir heyecanla bekliyoruz” dedi.

Türk Metal Şube Başkan ıKalfa ise Karadeniz Ereğli'nin daha iyi noktalara gelmesi gerektiğine dikkat çekerken, adaylara başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç’in memnunluk duyduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2024 13:34:35

Bu haber 350 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.143.175

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
362 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
571 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1584 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri