(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖKTEKİN: NE SÖYLÜYORSAK YAPACAĞIZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, “31 Mart seçimleri öncesinde halkımıza ne söylüyorsak hepsini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mehmet Göktekin, dün (21 Mart) seçim çalışmalarını, beldedeki Ordulular Mahallesinde sürdürdüklerini söyledi.

Özellikle ev toplantılarında belde halkından büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Göktekin, şunları kaydetti:

“Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ile mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev geziyoruz. Bu arada mahalle sakinlerimizin istekleri üzerine ev toplantıları gerçekleştiriyoruz. Toplantılarda gördüğümüz ilgi bizi son derece sevindiriyor ve umutlarımızı daha da artırıyor. Buna karşılık biz de halkımızın oyları ile Belediye Başkanlığı ve Meclis çoğunluğunu kazanmamız halinde, neler yapabileceklerimizi tek tek sıralıyoruz. Birçok projemiz arasında gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam ön sıralarda yer alırken, çocuklarımızın eğitimine katkıyı da çok önemsiyoruz. Sosyal ve kültürel aktivitelerine katkı amacıyla alanlar oluşturacağımız çocuklarımızın, LGS, TYT ve üniversite sınavlarına daha rahat hazırlanabilmeleri amacıyla daha rahat ve sakin ortamda ders çalışabilecekleri mekanlar sağlayacağız. Yine 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimize sınav destek programları, üniversite öğrencilerimiz için burs imkanı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ise kırtasiye yardımı sözümüzü tekrarlıyoruz. 31 Mart seçimleri öncesinde halkımıza ne söylüyorsak hepsini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

MECLİS ÜYELERİNE DURMAK YOK

Diğer yandan, CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin ile ev toplantılarına katılan CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, diğer zamanlarında ise evleri dolaşarak Göktekin ile birlikte hayata geçirecekleri projeleri içeren broşür dağıtımını sürdürüyor.

Meclis üyeleri de Göktekin gibi, halktan gördükleri ilginin, seçimlere yansıyacağına inandıklarını kaydediyorlar.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2024 12:01:19

Bu haber 592 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.217.459

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
631 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
720 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2034 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri