(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEN HÜKÜMETMİYİM, HER ŞEYİ BENDEN BEKLİYORSUNUZ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde belediye Başkanı ve CHP’nin belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın seçim çalışmalarını Uzunmetmet ve Ören mahallesinde sürdürdüğü bildirildi.

Basın ve iletişim sosyal hesabından yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, Ören mahallesinde bir araya geldiği vatandaşlara hitaben şunları kaydetti:

BEN HÜKÜMETMİYİM, HER ŞEYİ BENDEN BEKLİYORSUNUZ!

“En çok merak ettiğiniz konu Doğalgaz meselesi. Size bugüne kadar hiç yalan söylemedim. Yine tüm samimiyetimle açıklıyorum. Ben hükümetmiyim, her şeyi benden bekliyorsunuz. Şimdi Kandilli’ye doğalgaz gidiyor. Ben mi gönderiyorum. Belediye başkanının ne alakası var bu işte. Bunu hükümet verdirir. Saffet bey bir telefon etmiş Kandilli’ye kaç kilometre doğalgaz gidiyor. Ormanlı’ya doğalgaz veriyorlar. Halil Posbıyık mı veriyor. Ama siz bana Allah razı olsun çok güvendiğiniz için her şeyi benden bekliyorsunuz! Tüm açıklığıyla anlatıyorum. Burada ben sadece fedakarlık yapıyorum.

SUYU BEN GETİRDİM, ÖNCEDEN OMUZLARDA TAŞIYORDUNUZ!

Hatırlayın bu memlekete suyu 94’de getirdim. Ondan evvel omuzluklarda tenekelerle su taşınıyordu. Bahçe sulamak, halı yıkamak, araba yıkamak yasaktı. 94’de geldim suyu getirdim söz verdiğim için. Onun için bayanlar beni daha fazla takdir edenler çünkü mutfakta suyun en fazla sıkıntısını yaşayan onlardı. Peşinden su işletmelerini büyüttüm şu anda 16 tane köye suyu ben veriyorum. OSB’ye de suyu Ereğli Belediyesi veriyor. İhtiyaç olsun bu kadar bir Ereğli’ye daha su verecek duruma getirdik Ereğli’yi.

EREĞLİ’YE DOĞALGAZI GETİRMEK BİR ÖNGÖRÜYDÜ

Ardından 2005’de doğalgazı Ereğli’ye getirdik. Atatürk Anıtı önünde dönemin Enerji Bakanı Hilmi Güler ile beraber kaynak yaptık. Hatta o zamanlar Zonguldak basını benim için ‘Zonguldak haini’ dedi. ‘Kömürün başkentine doğalgaz gelir mi?’ dedi. Dergaz’ı kurdum. Şuanda da Dergaz’ın sahibi olan AKSA’nın yönetim kurulu üyesiyim. Ben orada görevli olduğum için doğalgaz gelmeyen yerlere doğalgaz gelsin diye canhıraş çalışıyorum. Mayıs ayında ihalesi oluyor. Yine benim görevim değil, Saffet beyin söylemesi lazım ama bilmez. Mayıs ayında çelik boruların ihalesi oluyor, bu yaz yani önümüzdeki kışta yararlanmak suretiyle doğalgaz Ören’e geliyor.

MECLİS’TE DE DESTEK BEKLİYORUM

Revizyon hazırlığımız var. Kat farkı bekleyen, bahçe genişlemesi bekleyen var. Revizyon hazırlığımızı yaptık. Mecliste çoğunluğum yoktu, AK Parti’de benim başarılı olmamam için desteklemediler ve engelledikleri için revizyonu çıkaramadık. Sizlerinde destekleriyle başkanlığı kazandığımızda ilk etapta revizyonu çıkaracağız. Tabi revizyonu çıkarabilmemiz için benim meclis ekseriyetimin olması lazım. Sizlerden rica ediyorum. Bu benim son dönemim. Bu dönemde yarım kalmış işlerimi tamamlamak istiyorum. Daha fazla eserler yapmak istiyorum Ereğli’ye. Arkamızdan ‘İyi adamdı, Allah razı olsun iyi şeyler yaptı’ desinler başka bir amacım yok. Bunun için sadece bana oy vermeniz yetmez, meclis üyelerine de oy vermenizi istirham ediyorum ki 4/3 çoğunluğu alayım. Kararlarımızı muhalefet engellemeden, çelme takmadan geçirebilelim.”

FİZİKSEL ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ

Diğer yandan Posbıyık, Fiziksel Engelliler Derneği’ni ziyaretine ilişkin sosyal hesabındaki paylaşımında şöyle dedi:

“Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkan, yönetimi ve üyelerini ziyaret ettik.  Sohbet ettik. Fikir alışverişinde bulunduk.  Gösterdikleri ilgi ve sevgiye şükranlarımı sunuyorum.
Dernek Başkanı İsmail Şentürk, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Fiziksel Engelliler Derneği kurulduğu günden itibaren çok önemli çalışmalara imza attı. İş birliği içerisinde çalışmalarımız artarak devam edecek.”

 




Bu sayfayı yazdır

19.03.2024 12:58:11

Bu haber 499 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
19.03.2024 18:21:22
kadir diyor ki;

halk birazda şöyle bakmalı artık, hizmet felan değil, hizmeti avrupalı toplumlar talep eder haklarıdır, bizim insanımız şuna bakmalı, yeşil alan talanı, imar rantı, eşe dosta arkabaya peşkeş... bunları şehre ve bizlere en az yaşamatma ihtimali olan başkana oy vermeli, yani posbıyığa.




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.155.870

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
378 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
581 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1694 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri