(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İKİNCİ BALIK ZİYAFETİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli, 31 Mart mahalli İdareler (Yerel) Seçim çalışmaları kapsamında, Yalı Caddesindeki İYİ Parti Seçim Bürosu önünde vatandaşlara balık ekmek ikramında bulundu.

Beraberinde İYİ Parti Karadeniz Ereğli belediye Başkan Adayı Murat Sesli ile birlikte gerçekleştirdiği etkinlikte, Sesli, yaklaşık 2500 vatandaşa ekmek arası balık ikram etti.

Çoğunluğunu kadınlar ve gençlerin oluşturduğu gözlenen etkinlikte konuşan Murat Sesli, Belediye Başkanlığını kazanmaları halinde Karadeniz Ereğli’deki balık yasağını kaldıracaklarını belirterek, şöyle dedi:

“Karadeniz’in kıyısındayız. Balık memleketinde balık kokar, yosun kokar. Bu güzel havada bizde halkımıza balık ekmek ikram ediyoruz. Bundan sonra Kdz. Ereğli’de deniz kenarında balık ekmek satışları da olacak. Hem Kdz. Ereğlili hemşerilerimiz hem de dışarıdan gelenler deniz kenarında istedikleri gibi balık yiyebilecekler. Modern, son derece hijyenik balık ekmek stantlarımız olacak. Bakın görüyorsunuz; insanlarımız çok memnun ve mutlular. Kdz. Ereğli’nin olmazsa olmazı balıktır. Bugün bizi seven insanlar burada toplandılar. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. 31 Mart günü destek Kdz. Ereğli’den hizmet bizden.”

Hafta sonu akşam saatlerine kadar süren etkinliğe katılanlar aynı zamanda çalan yöresel türküler ve şarkılar eşliğinde oyunlar oynadı.




Bu sayfayı yazdır

11.03.2024 15:08:18

Bu haber 588 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.436.591

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri