(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARABÜKTE sOSYALFEST, ÇAYCUMA'DA TEKNOPARK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (ZBEÜ) Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sosyalfest” etkinliğine katılıdğı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yazılı açıklamasında, ZBEÜ’nün de paydaşları arasında yer alan etkinliğe, ZBEÜ Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tapdık Terzioğlu, akademik, idari personel ve çok sayıda öğrencinin katıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi: katıldı.

“Açılış seremonisinde ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü ’nün sözlerini yazıp bestelediği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi marşı olarak ilan edilen 100. Yıl Marşı ZBEÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından seslendirildi.
Fuarda yerini alan ZBEÜ’nün standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.  Rektör Özölçer, ZBEÜ’nün standını ziyaret eden protokol üyeleri,  paydaş üniversitelerin rektörler ve öğrencilere üniversite hakkında bilgi aktardı.  Ardından, Rektör Özölçer Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karasu ile birlikte paydaş üniversitelerin standını ziyaret etti.
Sosyalfest’te stant etkinlikleri, söyleşi ve paneller, resim sergisi, spor müsabakaları, müzik dinletileri, foto maraton düzenlenecek. Katılımcılara araştırma ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeleri için platform sağlanacak.”

TEKNOPARK TOPLANTISI YAPILDI

Diğer yandan, Teknopark Yönetim Kurulu ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer Başkanlığında toplandı.

Zonguldak Teknopark Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoğlu’nun makamında gerçekleşen toplantıda, Zonguldak Teknopark için planlanan yeni binanın inşası ve gelişim projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, bölgeye dâhil olacak firmalar ve projeler hakkında yönetime detaylı bilgi sundu.

Rektör Özölçer Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Subaşı, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Zonguldak Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Kamitoğlu, ZBEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Alper Püren ve ZBEÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım katıldı.

AKADEMİK GENEL KURULA KATILDI

Öte yandan, ZBEÜ Mühendislik Fakültesi 2023 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in katılımıyla gerçekleşti.

Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Aydın, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Gürbüz, Dr. Öğr. Üyesi Haşim Duru, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılışında konuşan Dekan Aydın, Fakülte olarak kuruluşlarından bu yana büyük gelişmeler kat ettiklerini dile getirdi. Açılış konuşmasının ardından Dekan Prof. Dr. Hamit Aydın, Fakültede bulunan bölümler, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler, teknoloji takımlarının performansları vb. konularında bilgi paylaştı. Ardından 2023 yılı içerisinde uluslararası dergilerde yayın yapan, patent alan, etki faktörü yüksek yayın yapan, ders değerlendirme anketlerinde en yüksek puan alan akademisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

Toplantının kapanışında konuşan Özölçer, teşekkür belgesi alan akademisyenleri tebrik edip, başarılar dileyerek imkânlar dâhilinde her fakülteye olduğu gibi Mühendislik Fakültesine de destek vermeye çalıştıklarını belirtti.




Bu sayfayı yazdır

3.03.2024 14:30:08

Bu haber 161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
03.03.2024 17:31:48
fbli diyor ki;

harika bir şey ya




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.200.684

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
514 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
711 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2025 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri