(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİRTÜRK NET KONUŞTU!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İlçenin tüm seçim bölgelerinde Ak Parti ile ittifaklarının olmadığını bildirdi.

Demirtürk. Yazılı açıklamasında, söz konusu kararın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin uygun görmesiyle alındığını belirterek, şunları kaydetti:  

“Karadeniz Ereğli'de ve tüm beldelerimizde herhangi bir ittifak söz konusu değildir. İlçemizin tüm seçim bölgelerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Adayı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle açıklanmıştır.

Teşkilat haricinde hiç kimse Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsil edemez, Milliyetçi Hareket Partisi adına söz hakkına sahip değildir.

GÜLÜÇ’TE ADAYIMIZ ÖZCAN’DIR

Gülüç üzerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden ısrarla oy devşirmeye çalışanlara son cevabımızdır: Milliyetçi Hareket Partisi'nin Gülüç'te Adayı vardır, bu da Şükrü Özcan'dır.”

İTTİFAKTAN YANAYDIK

Rahman Demirtürk, Hakimiyet muhabirine yaptığı açıklamada ise MHP olarak ittifaktan yana tavır içinde olduklarını ifade ederek, şöyle dedi:

"Biz Zonguldak genelinde ittifaktan yanaydık. Bu durumda seçimilerin ittifak yoluyla kazanabilineceğini söylememize rağmen karşı taraf (AK Parti) bunu başaramadı. Zonguldak'ta da ittifak var gibi görünüyorsa da orada da farklı sesler çıkıyor.   Bu durumda Karadeniz Ereğli'de en iyi aday olan Sayın İlkay Özdemir ile yola çıktık. Belediyeciliği bilen vergi uzmanı ve şehri en iyi tanıyanisim. Meclis Üyelerimiz de; aralarında partimizde ilçe başkanlığı yapan 4 başkanımız ile birlikte değerlli isimlerden oluşuyor. Karadeniz Ereğli'nin 'İl' olabilmesi için MHP'nin güçlü olması lazım."

SEÇİM OTOBÜSLERİNDE MHP TÜRKÜLERİ ÇALIŞOR!

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, özellikle AK Parti ile İYİ Parti'yi kastederek, "görüyoruz ki seçimotobüslerinde çoğunlukla MHP'ye mal olmuş şarkı ve türküler çalıyorlar. Bu yolla MHP seçmenine sıcak görünmeye çalışıyorlar. Bunu doğru bulmuyoruz" diye konuştu.

SEMİZ ÇEKİLMİŞTİ

Bilindiği gibi MHP’de Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Tarık Semiz, geçtiğimiz günlerde adaylıktan çekilerek AK parti’ye geçmiş ve buradan Belediye meclisi 1. Sıra Adayı olmuştu.




Bu sayfayı yazdır

27.02.2024 11:27:12

Bu haber 1530 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
27.02.2024 16:38:11
Ereglili diyor ki;

Ilkay hanım kez ereğli için büyük şans bunu değerlendirin başkalarının kısa yoldan para bulmasına çanak tutmayın hizmeti dürüst insan yapar ilkay hanım bunun karşılığıdır





Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 78.599.631

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
277 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
430 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
772 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri