(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZİYARETLERİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Müftüoğlu, Ereğli muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, CHP’de tek kadın aday adayı olduğuna vurgu yaparak, “şehrin sorunlarını çözecek kapsayıcı projelerinden ve siyasete bakış açısından” bahsetti.

Müftüoğlu, şehrin dinamiklerinin yanında olduğunu hissettiğini, bunun da kendisine enerji verdiğini savunarak, şunları kaydetti:

“Muhtarımızdan gelen şikayet ve talepleri dinledim. Şehirde trafik sorunu kadar uyuşturucu madde bağımlılığı sorununa dikkat çektiğimde muhtarlarımın tamamı beni takdirle alkışlayarak, bu sorunun çözümü için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Onlara ‘Bu şehri kavgasız yönetmeye, gençlere umut olmaya var mısınız?’ diye seslendiğimde aldığım alkış beni fazlası ile duygulandırdı. Kendilerine en samimi teşekkürlerimi gönderiyorum.”

EREĞLİ DTO ZİYARETİ

Daha sonra İlçedeki İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Karadeniz Ereğli (Bölge) Şubesi’ni ziyaret eden Müftüoğlu, Şube Başkanı Oğuz Ünlüer ve yönetimi tarafından sıcak karşılandığını dile getirerek, denizcilik tabiri olan ve “yolumuz bahtımız açık olsun” anlamına gelen “rotamız pruva neta” sözü verdi.

Müftüoğlu’nun, Ünlüer’e hediye takdim ettiği ziyarette: Ereğli DTO Yönetim Kurulu Üyeleri Kaan Boy ile Burak Gürdal’ı da hazır bulundu.

TSO İLE GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİ

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Buket Müftüoğlu, günün son ziyaretini ise Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş’e gerçekleştirdi.

Belediye başkanı olduğu taktirde şehrin gelişmesi, istihdamın artması için iş dünyası ile etkili ve sıkı iş birliği içinde olacağının sözünü veren Müftüoğlu, sanayi şehri Ereğli’nin salt eğlence içerikli festivallere değil, iş dünyasının kendisini ifade edebileceği, ülke ve dünya İle entegre olabileceği ticaret ve sanayi fuarlarına da ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Ereğli TSO Başkan Yardımcısı Harun Günönü ile Ereğli DTO Yönetim Kurulu Üyesi Boy’un da hazır bulunduğu ziyarette Müftüoğlu, Keleş’e hediye takdim etti.




Bu sayfayı yazdır

21.12.2023 10:38:13

Bu haber 341 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.152.410

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
375 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
580 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1692 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri