(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İL GENEL'E ADAY ADAYI...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıklayan İş İnsanı Kenan Gündoğdu’yu izlemeye gelenler salona sığmadı.

Partinin 2009 mahalli İdareler Seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliğini yapan Kenan Gündoğdu, 31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler (Yerel) Seçimleri öncesi verdiği karar doğrultusunda, CHP İlçe binasına gelerek İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığını açıkladı.

Kalabalık partililerin yanı sıra köy muhtarlarının da katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Ali Kocamanaoğlu, partilerinden her aday adayına aynı mesafede olduğunu hatırlatırken, yerel seçimlerin kazananının CHP olacağını savundu.

Gündoğdu’nun iyi bir CHP’li olduğuna da vurgu yapan Kocamanoğlu, “çıktığı yolda Allah muvaffak etsin, sizlerin huzurunda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

HİZMETLERİNİ ANLATTI

Kenan Gündoğudu da, kısa özgeçmişi ile başladığı konuşmasında, bugün aynı zamanda ölüm yıldönümü olan eski CHP İlçe başkanı yaşar Balcı’yı saygı ve rahmetle andığını söyledi.

 2009’de seçildiği İl Genel Meclis üyeliği sırasında Karadeniz Ereğli İlçesi ve köylerine sağladığı katkılardan bahseden Gündoğdu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Çağdaşlık ve medeniyetleşme yolunda yapacağımız çok iş var sözlerini hatırlatarak, “her şeyden önce kimseyi kırmadan, dökmeden; partimizde birlik ve beraberliği, dayanışmayı büyütmek zorundayız. Her birimiz çok etkili olacağımız, partimize güç katacağımız alanlarda göreve talip olmak durumundayız” dedi.

KENAN GÜNDOĞDU OLARAK ELİMDEN GELENİ YAPTIM

Partide söz sahibi olanların asıl görevinin ise iyi analiz yaparak, CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşıyacak kadroları oluşturmak olduğuna dikkat çeken Kenan Gündoğdu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çünkü beldemiz ve memleketimiz için başarmak zorundayız. Üyesi olmaktan onur duyduğum partimin 2009 yerel seçimlerinde Merhum Balcı Başkanlığındaki CHP İlçe Yönetimi döneminde yer aldım. O seçimlerde partimiz ilçemizde son yılların en yüksek oyunu almıştır. Her türlü engellemelere rağmen İlçeden 6 İl Genel Meclis üyeliğinin 3’ünü CHP olarak kazandık, 4. üyeliği için 0.25 oy ile kaybettik. Görev süremizce Kanan Gündoğdu olarak elimden geleni yaptım, verilen göreve layık olmaya çalıştım. Ne yazık ki o dönem seçilen 3 arkadaşımızdan biri istifa etti, diğeri ise parti değiştirdi. Bir tek ben kaldım. Buna rağmen 2014 yerel seçimlerinde ise aynı görev için partimde 3. Sırada ancak gösterilebildim. Partimiz ise o dönem 2 İl Genel Meclis Üyesi çıkarabildi. Seçilen arkadaşlardan biri daha sahaya inmeden parti değiştirdi, diğer arkadaşımız ise 5 yıl sürede partimize uğramadı desem yeridir. 2019 Yerel seçimlerinde de İl Genel Meclisine partimizden 3 üye önderdik. Ancak sahada yeterli olduğumuz söylenemez.

BAŞIM DİK ADAY ADAYIYIM…

Değerli arkadaşlarım, bugün ben, burada, karşınızdayım. ‘Aday Adayıyım’ diyerek, başım dik olarak karşınıza çıkabiliyorum. Partime asla ihanet etmedim, daima örgütümün yanında oldum. Çünkü ben Partimi, sizleri seviyorum. Partimde siyaset yapmayı seviyorum. Severek yapılan her iş mutlaka başarılmıştır. Bu dönem partimden İl Genel Meclis Üyesi olarak aktif görev istiyor, sizlerden de destek bekliyorum.”

O DÖNEMKİ YÖNETİMİN SORUNU!

Gündoğdu, basın mensuplarının “2009’dan sonra neden aday gösterilmediniz” şeklindeki sorusuna ise “o durum benimle değil, dönemin yöneticileri ile ilgili bir durum. Dönem dönem yöneticiler hata yapmış olabilir, ona ben bir şey diyemem. O sıralamayı ben yapmıyorum” diye yanıtladı.

TORUNU VİDEOSUNU ÇEKTİ

Kalabalık katılımcının alkışladığı Gündoğdu’nun toplantısını izleyen torunu İpek de, annesinin cep telefonu ile dedesinin görüntüsünü çekti.

Kalabalık katılımcının birer birer kutladığı CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Kenan Gündoğdu’nun toplantısını;  CHP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı İlhan Akkaya, eski CHP İlçe Başkanları İsmail Fota, Hikmet Uzuner, eski Belediye Başkan Aday Adayı Emin Semih Özkök, Belediye Başkan Aday Adayı Harun Kaçmaz, CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri, bir çok mahalle ve köy muhtarı, partinin kadın kolları ile kalabalık partili izledi.




Bu sayfayı yazdır

8.12.2023 16:12:21

Bu haber 1273 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 77.330.658

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4769 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri