(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜYELERE BALKONDAN SESLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, belediye başkan aday adayı olarak ilk ortaya çıkan CHP Kdz. Ereğli belediye Başkan Adayı Muhittin Dikmen, “27 Eylül tarihinde yola çıktım. Aradan geçen iki ayı aşkın zaman zarfında da bir yandan çalışmalarımı diğer yandan da ziyaretlerimi sürdürmeye özen gösteriyorum. Kimsenin adamı değilim” dedi.

Dikmen, beraberinde eşi Tunay Dikmen ile birlikte parti binasının balkonundan üyelere hitaben konuşmasında, çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Karadeniz Ereğli’nin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi bildiğini savunan Dikmen, CHP’den Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ve seçimleri kazanması halinde hayata geçireceği projelerden bahsetti.

Hayatı boyunca, kültürel bir mozaik içinde, farklı kentlerden ilçeye gelen insanlarla gönül bağı kurduğunu, herkes içini iyi bir dost olduğunu ve böyle kalmaya da devam edeceğinin altını çizen Dikmen, şunları söyledi:

“Çoğunuzun ağabey bildiği, kardeş gördüğü Yücel Dikmen’in oğlu, binlerce öğrenciyi bağrında yetiştirmiş ve topluma kazandırmış eğitim yuvasıyla gönüllerinizde yer etmeye devam eden Vesile Dikmen’in torunu, CHP’ye ömrümün en güzel yıllarını hizmetle geçirmiş Hayri Dinçer’in damadı, sizlerin öğretmen arkadaşı Tunay Dikmen’in eşi Muhittin Dikmen, bu toprakların çocuğudur. Bozhane’den Yalı’sına kadar hemen her yerde ayak izleri vardır. Bu kentin neredeyse her sokağında yankılanan çocuk sesleri, çalışırken akıttığı alın teri vardır. Muhittin Dikmen tam da budur. Bu şehrin kaldırımlarında ayak izleri, sokaklarında sesi, akıttığı kurumamış alın teri olan bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz, dostunuzdur.

KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM!

Kimsenin adamı da değilim. Yanımda olan sadece partim ve Karadeniz Ereğli halkıdır. İşte bu sebeple de Karadeniz Ereğli halkına her hizmetimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini, hedeflerini… yani kısaca altı okunu bir an olsun aklımdan çıkarmayacağım. Yolumuz, Atatürk’ün çizdiği yoldur. Yolumuz açık ve aydınlıktır. Sizler de bana inan ve güvenin. Her birinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bana ayırdığınız zaman için hepinize teşekkür ediyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun!”




Bu sayfayı yazdır

2.12.2023 22:21:03

Bu haber 864 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.330

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4760 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri