(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇLİĞİNE VE TECRÜBESİNE GÜVENİYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı, Belediye Meclis Üyesi Emrah Karaarslan, “Karadeniz Ereğli’ye hizmet hayalimiz daha çocuk yaşlarımızda başladı. Nasip de oldu ve 2019’da aktif siyasi yaşama başladık. Ve bunu daha, yukarılara taşıyıp Ereğlimizi daha güzel yerlere getirebilmek için bur yola girdim” dedi.

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, Hakimiyet Yayın Grubu Ofisinde katıldığı “Fikri Kapan’la Kahvaltı Sohbeti” programında yaptığı konuşmada,

Kendisinin ilçenin en köklü mahallelerinden olan Kepez Mahallesinde doğup, büyüdüğünü anlattı.

İlk eğitim öğretimini Cumhuriyet Okulunda, Liseyi ise ilçenin önemli değerlerinden Karadeniz Ereğli Lisesinde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimi sonunda İnşaat Mühendisi olduğunu hatırlatan Karaarslan, “Dededen CHP’li” aileden geldiğini söyledi.

BÜYÜK TECRÜBELER EDİNDİM

 Aldığı sorumlulukları yerine getirmeye büyük önem verdiğini, bu anlamda da Belediye Meclis Üyeliği teklifi geldiğinde, eşi Safiye Karaarslan’dan izin istediğini anlatan Emrah Karaarslan, şöyle dedi:

“Sonuçta bu sorumluluğu tek başıma kaldırabilirim ama bunu ailemden, eşimden çocuğumdan zaman çalarak yapmam gerekiyor.  Sevgili eşim de bu konuda bana sonuna kadar destek oldu. Bu vesileyle kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Belediye Meclis üyeliği süreci de hayal ettiğimiz gibi oldu. Burada çok büyük tecrübeler edindim. Halil Başkan ile birlikte meclis üyeliği yapıyoruz, aynı zamanda 4 yıldır da Belediye İmar Komisyonu’nda görev alıyorum. Çünkü bir şehrin can damarı İmar’dır. Bu sürede belediye ile ilgili detaylı bilgilere sahip olmakla birlikte siyasi olarak da ciddi birikim edindim. Çünkü başımızdaki kişi (Halil Posbıyık) bir efsaneydi. Mesleğim gereği de kent yapılanması konusunda bilgili olmam büyük avantaj. Bir yandan ‘çekirdekten yetişme’ tabir edilen, diğer yanda Belediye gibi bir hizmet kurumunda yer almak işimizin daha da kolay olacağını göstergesidir. Biz Karadeniz Ereğli gibi doğasıyla, deniziyle, tarihiyle, kültürüyle mükemmel bir şehirde yaşıyoruz. İşim gereği 2 gün de olsa şehir dışına çıktığımda, inanın Karadeniz Ereğlimi özlüyorum. Biz de gençliğimizi ve tecrübelerimizi katarak bu güzel şehrimizi daha da yukarılarda nerelere taşıyabiliriz; bunun hesaplarını yapıyoruz.”

POSBIYIK’IN SÖZÜNE DESTEK VERDİ!

Fikri kapan’ın, mevcut Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın, “benden sonra göreve gelecek olan belediye başkanının Belediye Meclis Üyeliğinden gelmesi gerekir” sözünü hatırlatması üzerine Karaarslan, “çok doğru bir söylem. Özellikle 4 yıl boyunca İmar Komisyonunda görev yapmış biri olarak; Belediye başkanı seçilecek kişinin ciddi anlamda Belediyeciliği bilmesi gerekiyor. Bizim gençliğimiz var, biz gençliğimize ve genç yaşta edindiğimiz tecrübelerimize güveniyoruz. Ve yine belediye yönetimi için kurduğumuz ekip arkadaşlarıma güveniyorum. Projelerimizden bir çoğunu hazır hale dahi getirdik” diye konuştu.

PARTİ ÖRGÜTÜ ÖN PLANDADIR

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Karaarslan, siyasi olarak yola çıktığında en önemsediği yerin parti örgütü olduğuna dikkat çektiği açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Biz aile olarak dededen CHP’liyiz. Dolayısıyla benim de bu ailenin içinde olmam lazımdı. Birinci evimiz nasıl yaşadığımız mekanlarsa, Cumhuriyet Halk Partisi örgütler ide bizim ikinci evimizdir. Bu anlamda partimizin gerek İlçe, gerek İl ve gerekse genel merkez örgütlerimizi son derece önemsiyoruz. Örgütümüz, Milletvekillerimizin olmadan genel merkez onayımız tabi ki olamaz.  Belediye başkan adaylığında da elbette örgütlerimizle genel merkezimiz birlikte karar verecek. Biz Bu konuda temayül de yapılsa, anketler de yapılsa ben birinci sırada çıkacağıma eminim. Çünkü artık gençler bir yerlerde olmalı. Karadeniz Ereğlimizde 5-19 yaş grubu aralığı nüfusun yüzde 45’ini kapsıyor. Benim yaşım 35 ve onları direk anlayacak olan kişi benim. Biz kavgacı değil, 7’den 70’e kucaklayıcı bir yaklaşım izliyoruz. Göreve aday gösterilmemiz ve seçilmemiz halinde de örgütümüzle birlikte hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

SÜRPRİZ KUTLAMA

Programın devamı sırasında; Belediye Başkan Adayı Karaarslan’ın eşi Safiye Karaarslan, aynı zamanda yaş günü (30 Kasım) olması vesilesiyle pastası ile birlikte yayına katıldı.

Birlikte pastadaki mumların söndürülmesiyle tamamlanan kutlamanın ardından programda kalan Bayan Karaarslan da, Kapan’ın sorularını yanıtlayarak eşine verdiği destekten bahsetti.

Bir saat süren programın kapanışında Fikri Kapan, CHP Kdz. Ereğli belediye Başkan Aday Adayı Karaarslan’a başarı dileğinde bulunurken, önümüzdeki günlerde diğer aday adayları ile de program yapacağını kaydetti.

PROGRAMI İZLEMEK İÇİN LİNKİ TIKLA: https://www.facebook.com/fikri.kapan/videos/702002358558817

 




Bu sayfayı yazdır

1.12.2023 14:54:35

Bu haber 621 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 20 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.252

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4760 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri