(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

3 GÜN 3 GECE..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Aslı & İhsan Duru çiftinin mutlu beraberlikleri düğün etkinliği ile noktalandı.

Filiz-Ekinci Polat Çiftinin kızları Aslı ile Nebahat-Ahmet Duru Çiftinin çocukları, aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Safiye Karaarslan’ın kardeşi İhsan’ın düğün eğlenceleri; günler öncesinde damat evindeki etkinliklerle başladı. Ardından 3 Ağustos’ta Erdemir Mühendisler Derneği’ndeki “Kına Gecesi”  ile sürdü.

Oldukça neşeli ve eğlenceli geçen iki etkinliğin ardından Aslı & İhsan Duru çiftinin düğün etkinliği ise dün (5 Ağustos) kız evinden gelin alınması sonrası gelinen Mavi Organizasyon açık alanında gerçekleştirildi.

Genç çift, kalabalık davetlinin alkışları arasında girdiği alanda çalan müzik eşliğinde düğünün ilk dansını yaptılar.

Daha sonra aile ve arkadaşlarının da eklendiği dans, bir süre sonra oyun havalarıyla sürdü, halay ile ilk eğlence bölümü noktalandı.

PASTA KESTİLER İKRAM ETTİLER

Aslı ile İhsan, düğün pastasını keserek birbirlerine ikramları ardından konukların hediyelerini kabul ettiler. Bu arada, Duru ve Polat aileleri ise kalabalık davetlilerle yakından ilgilendi.

Abla Safiye Karaarslan ile eşi Belediye Meclis Üyesi Emrah Kılıçarslan da, masaları dolaşarak davetlilerle sohbette bulundular.

Yiyecek ve içecek ikramında bulunulan düğün etkinliğinde eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

KİMLER KATILDI?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun çiçek ve telgraf göndererek kutladığı Aslı & İhsan Duru’nun düğün etkinliğine; Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Karadeniz Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Ereğli TSO Tasin Tanyıldız, eski Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, eski Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, CHP Genel Merkezi Örgütlenme Sorumlusu Emeç Aksoy Parlak, Ereğli Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Ereğli İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Eli Kocamanoğlu, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcileri, muhtarlar, iş insanları ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Bu arada, Başkan Posbıyık, katıldığı düğün etkinliğinde çekilen bazı fotoğrafları sosyal hesabında paylaşarak genç çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Aslı & İhsan Duru çiftine ömür boyu mutluluklar diler, bu mutlu beraberliğe olur veren ailelerini kutlarız.




Bu sayfayı yazdır

6.08.2023 12:21:48

Bu haber 3329 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.158.462

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
380 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
584 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1699 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri