(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEMİCENK SÜRPRİZLERLE..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, ertelenen Semicenk Konseri dün (31 Temmuz) akşam gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Belediyesince organize edilen “23. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” kapsamındaki konserlerde sahne alması beklenen Semicenk, müzik ekibinin aynı gece belirsiz bir nedenle bir başka yere gitmiş olması nedeniyle ertelenmişti.

Buna rağmen, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık ile birlikte çıkıtğı sahnede “Karadeniz Ereğli’ye özel geleceğini ve 3 saat süre ile sahnede kalacağının” sözünü veren Semicenk, Atatürk Anıtı alanında kurulan sahnede kronometre ayarlı başlayan 3 saat süre ile sahnede kalarak sözünü tuttu.

Adeta festival havasında dolu alanda seslendirdiği ve yorumladığı çeşitli eserlerin yan ısıra müzisyen arkadaşları Doğu Swag ve Rast ile de düet yapan Semicenk, özellikle gençlerden ‘tam not’ aldı.

“KARADENİZ EREĞLİ İL OLSUN!”

23 Uluslar arası Festivali’ni teması haline gelen “Karadeniz Ereğli İl Olsun” sloganı, Semicenk tarafından da dillendirildi.

Henüz sahnesinin birinci saatinde eşi Neriman Posbıyık ile birlikte sahneye çıkan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Semicenk’in karakteri, sesi ve müziğiyle sanat hayatında başarılı olacağına inandığını belirtti.

Başkan Posbıyık, gelenekselleştirdiği “sevgi, Barış, Dostluk” sözcüklerini tekrarlattığı kalabalığa bir kez daha “Karadeniz Ereğli İl Olsun” sloganını arttırdı.

Posbıyık’ın çiçek takdim ettiği yorumcuya, eşi Neriman Posbıyık da, aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli kadın Gücü Kooperatifi ürünlerin içeren hediye paketi takdim etti.

Posbıyık ailesine teşekkür eden Semicenk de, “Karadeniz Ereğli İl Olsun” diye seslendi.

SÜRPRİZ DAVETLİLER

Semicenk’in, konserini izleyen sürpriz davetliler de vardı. Özellikle anne ve babasın da “sahnede izlemek istiyoruz” diyerek geldikleri Karadeniz Ereğli’de, basının kullanım alanına konulan sandalyelerde çocuklarını izlediler. Semicenk’i izleyenler arasında, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’de yer aldı.

Başkan Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık, Başkan Köse ile yakından ilgilendi.

 

 




Bu sayfayı yazdır

1.08.2023 15:46:32

Bu haber 686 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.159.085

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
381 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
685 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1700 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri