(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MUTLU’NUN KIZI MUTLU…

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun kızı Öznur (Mutlu) Karakaya, dünya evine girdi.

Nilüfer-İsa Mutlu’nun kızları Öznur ile Selma-Tahsin Karakaya’nın çocukları Taha Zübeyr’in düğün etkinlikleri Zonguldak’ın Alaplı İlçesindeki Çalışkanlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Mutlu ve Karakaya ailelerinin, davetlileri karşıladığı düğün etkinliği, Karadeniz Ereğli’de İmam Nurcahit Candan duası ile sürdü.

Öznur-Taha Zübeyr Karakaya çifti, kestikleri düğün pastasından bir birlerine ikramda bulundular.

Gece, Nurcahit Candan eşliğindeki ekibin çalıp seslendirdiği tasavvuf müziğinden eserlerle devam etti.

GMİS Genel Başkan Yardımcısı Mutlu’nun davetliler ile yakından ilgilendiği düğün etkinliğine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt CHP Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, GMİS Genel Yönetim Kurulu Üyeleri, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Üyesi AK parti Grup sözcüsü Numan Korkmaz, eski Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Faruk Çaturoğlu, Ünal Demirtaş, Eski Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Zonguldak ve İlçelerinden çok sayıda siyasi parti başkan ve yöneticisi, GMİS Şube Başkan ve yöneticileri, çeşitli sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri ile kalabalık davetli katıldı.




Bu sayfayı yazdır

31.07.2023 10:14:40

Bu haber 1147 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 50 kişi online
Toplam ziyaret : 90.123.988

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi




(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE KONUŞTULAR DERSİNİZ?!.







Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ / YENİ PARTİ’YE YENİ ADAY


Devamını oku »

29.09.2026 10:33:43 tarihinde yazıldı
4083 kez okundu

Yavuz SESLİ { EKONOMİDE SESLİ PİYASALAR }
ALTIN NEDEN BU KADAR HAREKETLİ?


Devamını oku »

24.08.2026 09:00:03 tarihinde yazıldı
7996 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK’DA KÖMÜR KAYBI YARIM MİLYON TONU AŞTI!


Devamını oku »

17.08.2026 13:33:04 tarihinde yazıldı
8463 kez okundu

YUTMA GÜÇLÜĞÜ SORUNUNA ENDOSKOPİK ÇÖZÜM


Devamını oku »

17.09.2026 10:55:32 tarihinde yazıldı
4858 kez okundu



Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri