(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“EREĞLİ HALKININ FESTİVALİ"

(Haber: Fikri kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Bu festival Ereğli halkının festivali. Sivil toplum örgütleri etkinlikleri ile festivalimize renk katıyor. Yine güzel bir festival geçirmek için Ereğli halkının, sivil toplum örgütlerinin fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımızı var” dedi.

Posbıyık, 6-7-8-9 Temmuz’da  düzenlenecek “23. Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” dolayısıyla, Atatürk Kültür Merkezindeki Nikah salonu’ndda, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Posbıyık, burada yaptığı konuşmada, bu yılki festival hazırlıklarına erken başladıklarını ancak, 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş ve Hatay Merkezli depremlerin ülkeyi yasa boğması nedeniyle çalışmaları durdurduklarını söyledi.

Bugünlerde ise eestivale kısa süre kalmasına rağmen hazırlık çalışmalarının hızlı şekilde sürdüğünü anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

“Bu festival Ereğli halkının festivali. Sivil toplum örgütleri etkinlikleri ile festivalimize renk katıyor. Yine güzel bir festival geçirmek için Ereğli halkının, sivil toplum örgütlerinin fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımızı var. Sizlere form dağıttık. Festivalde etkinlik düzenlemek isteyen kuruluşlarımız derneklerimiz 8 Haziran Perşembe günü son gün Kültür Müdürlüğümüze başvurularını yapabilirler. Sanatçıların belirlenmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Sanatçı fiyatları da ülkemizdeki zamlara göre artışlarına göre artmış. Festivale katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum.”

Belediye Meclis üyeleri, Festival Komitesi, ilçedeki sivil toplum kuruluş başkan ve temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda, görüş alış verişinde bulunuldu, Kadın Futbol takımının 2004 yılında Şalvarspor Alyazmalıspor’la başlayan başarı hikâyesinin videosu izletildi ve hazırlanan özel albüm dağıtıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

6.06.2023 13:01:41

Bu haber 492 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 75.754.953

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
422 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
185 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri