(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖR ÖZÖLÇER’E ZİYARETLER

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, ziyaretlerde bulunulduğu bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

“Türk Patent ve Marka Kurumu Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih Koca, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ve BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ziyaret etti.

Türk Patent ve Marka Kurumu Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih Koca, Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ve BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu’yu makamında ağırlayan Özölçer, konuklarıyla yürütülebilecek ortak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Mühendislik temeline sahip üniversitemizde öğrencilerin teorik bilgiyi pratiğe dönüştürmesine önem verdiklerini belirten Rektör Özölçer, bu anlamda üniversite sektör işbirliğinin mühim olduğunu aktardı. Üniversitemizde hazırlanan proje sayılarını da arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Özölçer, söz konusu görüşmeden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşme, Rektör Özölçer’in Türk Patent ve Marka Kurumu Yenilik ve Tanıtım Dairesi Başkanı Salih Koca’ya plaket tabak takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE

Üniversitemizin Devrek Kampüsü’nde,  ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yasal Düzenlemeler’ başlıklı söyleşi düzenlendi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele konusuna farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen çevrimiçi söyleşinin moderatörlüğünü Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fulya Kurtuluş Aydın üstlendi,

Zonguldak Barosuna kayıtlı Avukat Beyza Nur Özmekik de konuşmacı olarak katıldı.

6284 sayılı kanun kapsamında şiddet önleme ve izleme merkezleri, koruma tedbir kararları ve başvuru süreçleri hakkında bilgi verilen etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI

ZBEÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARTMER) tarafından dün Dış Paydaş Toplantısı yapıldı.

ARTMER Müdürü Doç. Dr. Kadir Özdemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Jülide Yener Dibek, Türkiye Taşkömürü Kurumu Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürü Beytul Coşkun, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı adına Dr. Hakkı Yavuz Toplu, Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ayhan Kazkondu ve üniversitemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Sinem Çolak ile Öğr. Gör. Arzu Karaustaoğlu katıldı. Toplantıda, birimin akreditasyon, proje, erişilebilirlik, kalite gibi konu başlıklarında dış paydaş görüşlerine başvuruldu.

Toplantı, ARTMER Müdürü Doç. Dr. Kadir Özdemir’ in, katılımcılara teşekkürleriyle son buldu.

SONDAJ AKIŞKANLARI LABORATUVARI HİZMETE AÇILDI

ZBEÜ ve TP-OTC iş birliği kapsamında Çaycuma Meslek Yüksekokulu (ÇMYO) son teknoloji cihazlarıyla donatılmış yeni bir laboratuvarı daha bünyesine kazandırdı.  

ÇMYO Açık Deniz Teknolojileri Merkezi’ne TP-OTC iş ortağı Schlumberger (SLB) firması sponsorluğunda kurulan Sondaj Akışkanları Laboratuvarı, dün Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, TP- OTC Genel Müdür Yardımcısı Habil Öztürk, SLB Avrupa Tedarik Zinciri Müdürü Janaina Ruas, SLB Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü, SLB MI Swacco Çamur Birimi Baş Mühendisi Mutlu Taç, ZBEÜ Enerji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özarslan, TP-OTC Mühendisleri, ÇMYO Yönetimi ve akademik personeli ile Açık Deniz Sondaj Teknolojileri Programı ve Açık Deniz Tabanı Uygulamaları Programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

SLB Yetkililerinin sunumları ile saat 13:30’da başlayan program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu’nun SLB Avrupa Tedarik Zinciri Müdürü Janaina Ruas’a, TP- OTC Genel Müdür Yardımcısı Habil Öztürk’ün SLB Türkiye Ülke Müdürü Metin Talat Güleryüzlü’ ye plaket takdimleri ve konuşmaları ile devam etti. Ardından laboratuvarlar gezilerek konuklara ilgili programlar ve altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı. Akabinde SLB firması sponsorluğunda kurulan Sondaj Akışkanları Laboratuvarı kurdele kesilerek kullanıma açıldı.

Tören, konuklara ikram ve öğrencilerle sohbet bölümü ile devam edip aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.’’




Bu sayfayı yazdır

2.06.2023 10:02:10

Bu haber 431 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 1 kişi online
Toplam ziyaret : 76.030.736

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
810 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
422 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1439 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri