(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TARİH BELİRLENDİ; 6-9 TEMMUZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Türkiye’nin En büyük Festivali” olarak nitelendirdiği “Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali”nin 6-7-8-9 Temmuz tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklama göre, Posbıyık, Atatürk Bulvarı’nda, tamirat ve tadilat çalışmaları tamamlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin açılışından yaptığı konuşmada, vatandaşlara bu yıl hareketli bir yaz geçirtmeyi düşündüklerini belirtti.

Coronavirüs salgını, depremler gibi çok büyük sıkıntılar yaşadığını, insanların eğlenceye, konuşmaya, içini dökmeye hasret kaldıklarını anlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

“Arkadaşlarımız hazırlık yapıyorlar. Değişik noktalarda eğlenceler, sosyal kültürel etkinlikler. Bazen yerel, bazen orta ölçekli sanatçılarla eğlenceler düzenleyeceğiz. Sizi biraz sıkıntılardan uzaklaştırmak için elimizden gayreti göstereceğiz. Salonlarımız kültürel faaliyetler için açık olacak.

VE FASTİVAL HAZIRLIKLARI

Bugüne kadar festival konusunda hiç konuşmadık. Çünkü bir deprem olmuştu ve depremden dolayı da, tabi ki festival hazırlığı yapmadık. Türkiye’nin birçok kentinde festivaller yapılıyor. Sürekli “Festival olacak mı?” diye soruyorlar. Bugün itibarıyla kaymakamlığa müracaat ettik. Festival çalışmalarına başladığımızı ilk defa burada açıklamak istiyorum. Bu festivalde hangi sanatçıları seçeceği diye AVM önlerine sandıkları koyduk. Herkes oy kullanıyor. Sanatçı seçimi için bu çok önemli.”




Bu sayfayı yazdır

1.06.2023 11:45:04

Bu haber 1269 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.028.643

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
808 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
419 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1437 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri