(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AY DOĞDU İLE BAŞLADI, İZMİR MARŞIYLA BİTTİ!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine gelen Karadenizli sanatçı Volkan Konak, sahne aldığı Tims Fabrika’da davetlilere coşkulu anlar yaşattı.

Önceden planlanan şekliyle, 22 Şubat’ta Karadeniz Ereğli’deki Fabrika Tims Salonu’nda gerçekleştirilmesi planlanan Volkan Konak konseri, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Fabrika Tims Organizasyonu tarafından ileri tarihe ertelenmişti.

Hafta sonu (28 Şubat) Ereğli-Kandilli yolu Kırmacı Mahallesi mevkisindeki Fabrika Tims’te gerçekleştirilen konsere yaklaşık 1000 davetli katıldı.

Hafif müzik eşliğinde yenilen yemeklerin ardından alkışlarla sahne alan Karadenizli yorumcu Volkan Konak “Aydoğdu” isimli eseri ile konserine başladı.

Ardından “Göklerde kartal Gibiydim” Şarıksını seslendiren ünlü sanatçı, davetlilere coşkulu anlar yaşattı.

Eserlerini zaman zaman davetlilerle birlikte seslendiren Volkan Konak, eser aralarındaki konuşmalarında ise birlik, beraberlik ve kadına saygı-sevgi vurgularında bulundu.

Kendisinin Akçakocalı olduğunu, Eerğli ve Alaplı’yı çok sevdiğini anlatan Konak, "Tims Organizasyon sahiplerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada konserin gerçekleşmesinde katkısı bulunan sponsorlar; Metal Metal sahibi Selim Ballı, Yahyaoğlu Döküm Çelik Sahibi Ahmet Yahyaoğlu’na, Kobzukşal İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Batuhan Bozkuş’a, Batu Demir Çelik firması sahibi Serhat Aydın ve Kartal demir Çelik firması sahibi Tarkan Atik’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karadeniz Ereğli ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’in de eşi Ceyda keleş ile katıldığı konserde davetliler, Volkan Konak’ın hareketli şarkılarında ise adeta yerlerinde duramayarak eğlendi.

Volkan Konak, 2 saati aşkın süren konserinin finalinde ise seslendirdiği “İzmir Marşı”na salondaki davetliler ayakta eşlik ettiler.

Konser, Volkan konak’ın sahneden ayrılmasının ardından orkestrasının bir süre seslendirdiği eserlerle devam etti.

MEMNUNLUK DUYDUK, DEVAMI GELECEK

Bu arada, Fabrika Tims Organizasyon Sahiplerinden Özlem Şen, ülkenin zor günlerden geçtiği böyle dönemlerde insanları bir nebze de olsa eğlendirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “önümüzdeki günlerde kadınlarımız için özel bir etkinlik organize edeceğiz. Bu tür organizasyonlarımız da devam edecek. Katkıda bulunanlara ve davetlilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GECEDEN FOTOĞRAF KARELERİ YÜKLENİYOR... AZ SONRA...

 




Bu sayfayı yazdır

30.04.2023 17:27:53

Bu haber 1159 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.025.756

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
807 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
416 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1436 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri