(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EN İYİSİ EREĞLİ'DEN...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, bölgesel yayın yapan Ereğli FM’in Yayın Müdürü Arzu Tekin “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, “Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı” seçildi.

Daha önce 13 Şubat Dünya Radyo Gününde gerçekleşeceği duyurulan ödül töreni deprem felaketi nedeniyle ertelenmiş ve ödüle hak kazanan isimlerin açıklanması da ileri bir tarihe ertelenmişti.

24 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçilen ve ödülü önümüzdeki günlerde kendisine takdim edilecek olan Tekin, mutluluğunu dinleyenleri ile paylaştı.

Türkiye genelindeki oylama sonucunda “Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı” seçilmiş olmanın sevincini yaşıyorum” diyen Tekin, şunları kaydetti:

“Radyo yayımcılığına gönül vermiş ve mesleğimi aşkla yapan biri olarak Uluslararası platformda düzenlenen yarışmada böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Başta bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Bozkuş ve Batuhan Bozkuş’a, Radyoculuk mesleği ve radyo programcılarına değer vererek böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Radyo Esenler’e, Oy verme sürecinde destekleri ile bize güç veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’a, her zaman yanımda olan çalışma arkadaşlarım, gerek Ereğli, gerekse Türkiye’nin değişik yerleşim yerlerinden ve yurt dışından oy vererek destekleri ile yanımda olan tüm dinleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; mesleğini en iyi şekilde icra ettiğini bildiğimiz, bu birikimini ulusal boyuta yayarak bölgemize birincilik getirmesi vesilesiyle Sayın Tekin'i kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

27.04.2023 18:03:16

Bu haber 341 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.046.379

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri