(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SON DURUM GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Halil Posbıyık, yarın (21 Temmuz) başlayacak olan “22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” öncesi belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını bildirdi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık, belediye binasında personel ile toplantıda yaptığı açıklamada, festivalin başarılı olmasında belediye çalışanlarının büyük katkısı olduğunu belirtti.

Festivale yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi gösterildiğini savunan Posbıyık, şunları kaydetti:

“Belediye olarak hazırız. Türkiye’nin ödüllü en büyük festivalini yine en iyi şekilde yapıp, kentimizin ismini dünyaya haykıracağız. Ereğli halkı festivalini sahiplendi, her türlü desteği veriyor. Dünyanın bir çok ülkesinden festival için Ereğli’ye gelenler var. Geri sayım başladı. Sizlere teşekkür ediyorum, Kdz. Ereğli Belediyesi çalışanları artık bu konuda uzmanlaştı. Başarılı bir festivalin ardında gece temizlikçisinden en üst kademeye kadar görevli ekiplerin büyük katkısı var. Bu yıl da başarılı bir festival geçirmek için tüm hazırlıklarımız tamam, geri sayım başladı, sizlere güveniyorum. Türkiye’nin ödüllü en büyük festivalini yine en iyi şekilde yapıp, kentimizin ismini dünyaya haykıracağız. Ereğli halkı festivalini sahiplendi, her türlü desteği veriyor. Maddi manevi hiç bir sıkıntımız yok. Dünyanın bir çok ülkesinden festival için Ereğli’ye gelenler var. Çok sayıda telefon alıyorum. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Belediye yemekhanesinde düzenlenen toplantıda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, hazırlıklar konusunda bilgi verdi. Görevli personelin iş bölümleri anlatılarak gerekli planlamalar yapıldı.

21 Temmuz’da Kortej yürüyüşü ile başlayacak festival etkinlikleri 4 gün sürecek.




Bu sayfayı yazdır

20.07.2022 15:41:20

Bu haber 676 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 83.308.574

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KARADENİZ EREĞLİ BU DEĞİL (Dİ)!


Devamını oku »

29.07.2025 10:03:22 tarihinde yazıldı
574 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
BEUN/TIP; GÖZ BEBEĞİMİZ HASTANEMİZİ GÖZLERİ GİBİ ÖNEMSİYORLAR


Devamını oku »

3.08.2025 15:31:30 tarihinde yazıldı
117 kez okundu



OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
591 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

GEREKİRSE TEZGAHA DA GEÇERİM!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri