(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAPIYA DAYANDI DAVUL ÇALDI!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, evlilik yoluna giren Sevgi-Selçuk Taylan’ın kızı Gizem ile Zühre-İsmail Acur’un oğlu Ercan Erendeniz, düğün öncesi ilginç etkinlikleri ile dikkat çekti.

Gizem’in, Türk gelenek ve görenekleri arasında yer alan “düğün öncesi kına gecesi” etkinliği Erdemir Mühendisler Derneği Lokali’nde gerçekleştirildi.

Diran Organizasyon’un, salon düzenlemesi ve ekibiyle destek verdiği kınada Gizem, ‘kına kıyafeti ile geldiği salonda kadınlardan oluşan davetlilerden alkış aldı.

Gelenek ve göreneklerin hemen hemen tamamı gerçekleştirilen gecenin ilerleyen saatlerinde ise ilginç gelişme yaşandı.

Erkeklerin yer almadığı kına gecesine, bir grup arkadaşı ile birlikte gelen damat Ercan Erendeniz Acur, salonun giriş kapısında bir süre davul çaldırdı.

Zaman zaman tokmağı da alarak davulu çalan Erendeniz, ardından ise arkadaşları ile girdiği salonda etkinliğe katıldı.

Davetlilerinin önce şaşkın bakışları, ardından ise aşlıkları ile daha da şenlenen kına gecesinde gelin ile damat, sahnede oluşturulan çember içinde uzun süre oynadılar.

Daha sonra damat Erendeniz ve arkadaşlarının ayrıldığı Erdemir Mühendisler Derneği Salonu'nda eğlence ise devam etti.

Gizem ile Ercan Erendeniz’in düğünleri ise 26 Ekim’de Kemer Mahallesindeki (Balı Mahallesi yolu üzeri) Tim’s Fabrika Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak, Gizem ile Erendeniz’i ömür boyu mutluluklar dileriz, bu mutlu beraberliği destekleyen ailelerini de kutlarız.




Bu sayfayı yazdır

20.10.2019 12:20:25

Bu haber 2418 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 90.125.916

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi




(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

NE KONUŞTULAR DERSİNİZ?!.







Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİ / YENİ PARTİ’YE YENİ ADAY


Devamını oku »

29.09.2026 10:33:43 tarihinde yazıldı
4084 kez okundu

Yavuz SESLİ { EKONOMİDE SESLİ PİYASALAR }
ALTIN NEDEN BU KADAR HAREKETLİ?


Devamını oku »

24.08.2026 09:00:03 tarihinde yazıldı
7996 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
TTK’DA KÖMÜR KAYBI YARIM MİLYON TONU AŞTI!


Devamını oku »

17.08.2026 13:33:04 tarihinde yazıldı
8463 kez okundu

YUTMA GÜÇLÜĞÜ SORUNUNA ENDOSKOPİK ÇÖZÜM


Devamını oku »

17.09.2026 10:55:32 tarihinde yazıldı
4858 kez okundu



Özhanlar Mobilya


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri