(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ABALI’YA SÖZÜNÜ TUTUYOR

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Abalı Sokak’taki camisinin yeniden yapılmasına destek olacağını bildirdi.
Belediye Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, Cuma Namazı’nı kıldığı Abalı Camisi çıkışında sokak sakinleri ile sohbet etti.
Uzunmehmet mahallesi sakinlerinden MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ün de katıldığı toplantıda Uysal, kendisinden talep edilen yıkım ve yapımla ilgili destek sözü verdi.
Demirtürk de, Uysal’ın şehir için yaptığı ve yapacağı olumlu çalışmaları destekleyeceklerini kaydetti.

KENT MEYDANI-CAMİ
Uysal vatandaş sohbetinde, ilçedeki bazı belediye çalışmaları ve projelerinden de bahsederken, mevcut terminal alanına, Kaymakamlık ve eski Adliye binasını da kapsayacak şekilde Kent Meydanı yapılması projesinin hazırlıklarının bittiğini, zemindeki 2 katlı otopark ile meydan üzerinde düşündüğü caminin de aynı çalışmalar içinde yer aldığını sözlerine ekledi.

ÇALIŞMA VE DÜZENLEMELER
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Murtaza Mahallesi mevkisindeki cadde düzenleme konusundaki şikayetlere de değinerek, şunları kaydetti:
“Çalışmalar tamamen vatandaşlarımızın rahat nefes alması için yapılıyor. (Millet Parkı’nda) vatandaşın rahat nefes alabileceği, oturup çay kahve içebileceği Millet Parkı’nı yapıyoruz.
İlçenin trafik sorununun çözümü için bilimsel olarak üniversite ile çalışıyoruz. Yapılan 3 aylık çalışma sonrası cadde, bulvar ve sokak düzenlemeleri, yol ve kaldırım genişletmeleri, araç parkı yerleri gibi konulardaki tüm sorunlar tespit edildi. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalara başlayacak.”

DEMİRTÜRK BAHSETMİŞTİ
Öte yandan, MHP İlçe Başkanı Demirtürk, Ereğli FM’de Salı günleri Fikri Kapan’ın hazırlayıp canlı sunduğu “Fikri Kapan’la Burada Konuşalım” programında, Başkan Uysal’dan, Abalı Camisi’nin yıkımı ve sonrası için destek istediklerini, şehir için yapacağı olumlu çalışmalara da destek olacaklarını söylemişti.

İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLA;

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=36233




Bu sayfayı yazdır

8.12.2017 22:40:52

Bu haber 2055 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.060

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri